Mesaj tăios către Diaspora. Fostul ofițer de poliție Cristian Vasilcău: Azi mi-am dat seama că dacă nu faci parte din Diaspora ești nimeni

0
977

Fostul ofițer de poliție din IPJ Suceava, Cristian Vasilcău spune într-o postare pe facebook că Diasporei i se acordă cea mai amare importanță în timp ce românii rămași în țară sunt departe de a fi băgați în seamă,potrivit informațiilor furnizate de StiriDinBucovina.ro

,,Azi mi-am dat seama că dacă nu faci parte din Diaspora ești nimeni! Diaspora e-n toate în cele ce sunt și-n cele ce vor fi viitoare! Diaspora votează, Diaspora dansează la vot, Diaspora cântă melodii de jale și de dor de casă, Diaspora alege Președintele României, Diaspora ne hotărăște viitorul! De mâine emigrez și devin și eu Diaspora!,, arată Vasilcău. Cei vreo 18 milioane rămași în țară suntem nulități absolute!

Loading...

,,Cei vreo 18 milioane rămași în țară suntem nulități absolute și ne uităm tâmpiți la Diaspora cum ne bate obrazul că am dus țara asta în râpă de vreo 30 de ani și avem o viață de c..! Dar de mâine după vot Diaspora dispare!
Își reiau viețile normale cu munca și familiile lor iar noi aici rămânem cu cei pe care îi alege acum Diaspora să ne spălăm pe cap cu ei cum de fapt facem de 30 de ani încoace! Dar am și eu o întrebare pentru onor Diaspora!

Dacă sunteți așa de buni profesioniști,patrioți, lingviști,poeți,etc ,etc de ce nu ați rămas în țară să o duceți pe noi culmi de civilizație și progres? De ce ați plecat și acum ne dați nouă lecții de cât de proști și de înapoiați politic suntem? De ce? Știu,știu ,mulți ați plecat pentru o viață mai bună că în România viața este de c..! Corect!
Dar cine a făcut viața asta de c..?Cine ? Vă spun eu! Și noi și voi am făcut-o așa că nu ne mai dați lecții de moralitate!

Este ușor ca odată la 4-5 ani să dai lecții de moralitate și pe urmă să te doară în bască! Vine iarna, crește prețul la gaze, la lumină. la carburanți, euro este 4,8 lei de ce nu veniți să trăiți aici și să ne arătați ce Românie minunată o să faceți iar noi proștii de aici să crăpăm de invidie pe voi? Dragă Diaspora! Ați vrut schimbare, ați votat pentru ea și o aveți! Aveți Președinte și Guvern liberal iar *ciuma roșie *cum îi ziceți voi este în opoziție! Ludovic Orban și herr Iohanis v-au promis marea și sarea! De mâine veniți acasă și faceți schimbarea la care visați! Luați-vă de azi să nu stați la rând bilete la avioane,trenuri,autocare,vapoare,submarine ,drone ,ricșe și veniți acasă și scoateți-ne din rahat! Vă așteptăm cu idei occidentale cu planuri de afaceri mărețe să ne faceți autostrăzi,școli,spitale iar euro să-l faceți 2 lei !,, arată fostul polițist. 
 
Vasilcău îi invită pe cei din Diaspora să revină în țară și să se apuce de treabă,,Veniți? Să știm, vă așteptăm? Sunt sigur că nu veniți nici unul la salariu  minim pe economie și o să stați tot acolo unde sunteți și unde la marea majoritate vă merge bine și bravo vouă că munciți unii și pe brânci! Așa că dacă nu veniți mai lăsați-ne în pace cu lecțiile voastre de moralitate și așa proști și înapoiați cum ne credeți voi! Și încă ceva! Nu vă mai amenințați părinții bătrâni cum faceți unii prin postări că dacă nu votează schimbarea nu le mai trimiteți bani ! Chiar dacă ești revoluționară în vorbe dragă Diaspora nu ai tu inima asta!

Fie pâinea cât de rea tot mai bună-i la Roma ,Londra,Madrid, Paris nu-i așa dragă Diapora?( na, că mi-a ieșit și rimă)! Sper să nu fiu înțeles greșit și nu am vrut să supăr pe nimeni! Am membrii ai familiei, fini, prieteni în Diaspaoă și care sunt oameni normali și nu epatează politic! Sunt și oameni necunoscuți de mine din Diasporă dar cu care sunt prieten pe fb și care tot epatează politic! Mă refer la acea Diaspora răutăcioasă și care crede că ei sunt deținători adevărului absolut și dacă nu faci ca ei ești dușman de clasă! SEMNAT-UN VOTANT NEDIASPOREAN!,, mai arată Vasilcău.

Azi mi-am dat seama că dacă nu faci parte din Diaspora ești nimeni!Diaspoara e-n toate în cele ce sunt și-n cele ce vor…

Publicată de Cristinel Vasilcau pe Duminică, 24 noiembrie 2019

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...