Marian Godină reacționează după ce Tudorel Toader a cerut revocarea lui Augustin Lazăr! Fără cuvinte-Ce fotografie a postat polițistul

0
697

Ministrul Justiției a provocat un nou scandal. După ce a reușit înlăturarea Laurei Codruța Kovesi, Tudorel Toader a cerut revocarea procurorului general al României, Augustin Lazăr.

După o conferință de o oră, susținută miercuri seara, în care a prezentat 20 de puncte pe care i le impută lui Lazăr, Toader a anunțat că trimite raportul de evaluare la CSM, pentru un aviz consultativ, și la președintele Klaus Iohannis pentru a lua măsura legală care se impune.

De asemenea, vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache (PSD), a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că președintele Klaus Iohannis ar trebui să îl revoce pe Procurorul General, Augustin Lazăr, după ce ministrul Justiției a anunțat că declanșează procedura legală în acest sens.

Dorința ministrului a provocat și probabil va provoca zilele acestea mari proteste. Protestatarii #Rezist au sunat mobilizarea și s-au adunat în Piața Victoriei, unde protestează împotriva deciziei luate de Toader.Și pe Facebook este mare scandal. Internauții susțin că este sfârșiyul justiției corecte în România.De aceeași părere este și polițistul Marian Godină. Acesta a publicat, fără să scrie nimic, o fotografie care spune de fapt totul.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.