Mare atenție: Statul Paralel e aici și acum!

0
203

Am răsfoit (atât cât am putut) CV-urile celor care și-au depus candidatura pentru europarlamentare la scrutinul intern PLUS. Ei bine, vă spun sincer că am avut un șoc… și nu unul mic.

Nu știu cum a reușit Dacian Cioloș să atragă de partea lui atâta lume bună, dar adevărul este că citind acele CV-uri nu ai cum să nu încerci un soi de mândrie că ești român. Spre deosebire de analfabetele și repetenții care ne conduc, am remarcat în bagajul acestor oameni diplome de licență eliberate pe bune, masterate obținute la universități de top, cursuri profesionale de notorietate mondială și certificate de competențe lingvistice de la foarte bine în sus.

Citindu-le, am avut așa… o revelație: dom’le, Dragnea chiar are dreptate, există un stat paralel!!! Da, există, unul alcătuit din oameni rezonabili, din profesioniști, din oameni neatinși de virusul corupției, cu bun simț și cu cunoștințe temeinice în domeniile lor de activitate. Dacă oameni de nivelul lor ar fi populat Parlamentul și Guvernul României în locul unor accidente nefericite precum LND, FI, LOV, VVD, CR, CȘ et co., altundeva am fi fost acum, în loc să vegetăm la coada Europei.

E bine că măcar acum (mai bine mai târziu decât niciodată) adevărata elită a țării s-a trezit și și-a dat seama că statul pe bară nu mai reprezintă o soluție. E un început bun și aproape sigur vreo câțiva dintre acești oameni ne vor reprezenta în Parlamentul European. Și nu oricum, ci cu cinste și profesionalism. Îi felicit și le doresc succes celor care vor alcătui lista PLUS pentru alegerile din mai. Să auzim (cu ei și despre ei) numai de bine.

O ultimă remarcă: două linii paralele nu se întâlnesc niciodată…!

Text: Adrian Tudosie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.