Marcel Vela l-a executat pe milițianul școlit de FBI! Avea salariu și o pensie de 13.000 de lei

0
1387

Dezvăluire Bugetul.ro. Actualul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela, face ce a promis: CURĂȚENIE în instituție.

Fost adjunct al lui Petre Tobă pe vremea când acesta era șeful Poliției Române, generalul de brigadă în rezervă Florentin Robescu a fost „executat” din funcția de subsecretar de stat al Ministerului de Interne. Robescu s-a pensionat în anul 2016, iar în luna august a acestui an a fost adus pe post de subsecretar de stat de către Mihai Fifor în perioada în care a fost interimar la șefia MAI-ului.

Loading...

Potrivit propriului CV, în anul 1986, el a terminat, ca șef de promoție, Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” și a făcut parte din trupele Miliției, care, după ’89, a redevenit Poliția Română.

În anul 1995, el a absolvit Academia Internațională de Aplicare a Legii ( ILEA), sub egida FBI, Budapesta.De-a lungul timpului, el a ocupat mai multe funcții importante în Ministerul de Interne, ajungând chiar adjunct al inspectorului general al Poliției Române pe vremea lui Petre Tobă.

Conform declarației de avere, ce a fost verificată de Bugetul.ro, în anul 2018, el a încasat o pensie lunară de 13.000 de lei. De asemenea, timp de patru luni, din luna august a.c. și până la demiterea sa, Robescu a primit și pensie, dar și salariul de subsecretar de stat.

Decizia privind înlocuirea lui generalului în rezervă Florentin Robescu a fost publicată în Monitorul Oficial, la 29 noiembrie, fiind semnată de premierul Ludovic Orban.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...