Malin Bot pune la pământ slugile pesede: încă un proces câștigat cu Jandarmeria! Televiziunile nu spun absolut nimic!

4
3522

Deja este al nu știu câtelea dosar clasat de procurori, in care Malin are câștig de cauză!

Va închipuiți însă ce înseamnă toate aceste încercări disperate de a-l aduce la tăcere? Oameni plătiți din bani publici, stau să-l urmărească pe Mălin, doar-doar o greși cu ceva, in speranța ca dosarul va fi soluționat cu o amenda sau poate chiar privare de libertate. Intr-o postare recenta, Mălin desființează (din nou) această instituție numita Jandarmeria, instituție care are in frunte oameni care pur și simplu nu înțeleg cum funcționează o democrație! După protestul din 10 August, speram cu toții ca Jandarmeria își va reconsidera poziția și vor fi mai mult de partea cetățenilor, decât de partea politicului. Pentru simplul fapt ca politicul se schimba, dar instituția rămâne. Asta, dacă nu din proprie inițiativă, ca cetățeni ai României.

Iată postarea lui Mălin, postare venită in urma faptului ca a câștigat un nou proces cu Jandarmeria.

”Vă rog frumos să citiți întregul referat al Poliției, prin care se constată că Jandarmeria Română a inventat comiterea unor infracțiuni în 10 august. Are trei părți și este ceva incredibil. Expune înscenarea stalinistă comandată de gașca infractorului Dragnea și executată de Jandarmeria Română. Este dovada că Jandarmeria e sluga PSD. Zonele marcate cu portocaliu sunt extrase din referatul Jandarmeriei.

Vedeți acolo cum am fost vânat de jandarmi ca în anii 50. Urmărit pe rețele sociale, monitorizat ca într-o dictatură. Observați cum interpretează Jandarmeria niște opinii ca fiind infracțiuni grave, cum îmi sunt răstălmăcite cuvintele. Este pur și simplu poliție politică de tip stalinist ce face Jandsrmeria la comanda PSD. Zonele marcate cu galben sunt referitoare la probele video depuse de Jandarmerie și ce constată polițiștii că se află, de fapt, în înregistrări. Într-un pasaj, polițiștii vorbesc despre ”un colaj video cu Malin Bot”.

Este foarte important, pentru că acel ”colaj” este de fapt un montaj video difuzat din 11 august 2018 de paginile PSD județene și de alte pagini ale propagandei mafiei de pe rețele sociale. Este acel filmulet montat în care eu aș incita oamenii să mute gardurile, un colaj mincinos făcut de PSD și folosit de Jandarmerie într-o plangere penală prin care eu trebuia să fiu acuzat de comiterea unor infracțiuni grave. Zona verde este concluzia polițiștilor: Nu s-a comis nicio faptă, oamenii și-au exercitat dreptul legal la opinie și protest.

După 10 august toate televiziunile și toată armata de postaci PSD au urlat că Malin Bot e anchetat penal ca incitator. Și acum sunt insultat pe rețele sociale de mulți oameni că sunt incitator și provocator al violențelor din 10 august. Am întâlnit oameni de bună credință, chiar și în diaspora, care mi-au spus că au văzut la TV că eu sunt vinovat pentru violențe, că urmează să fiu arestat. Sunt sustinători PSD care scriu și acum pe rețele sociale că eu trebuie să fiu arestat pentru că așa au văzut ei la TV, inclusiv pe secretara analfabetă Carmen Dan, spunând că eu am incitat și am comis infracțiuni. Acum o anchetă penală arată că acestea au fost minciuni și că toată activitatea mea a reprezentat exercitarea drepturilor la liberă exprimare și protest prevăzute în constituția țării, chiar așa se exprimă procurorul de caz.

Nicio televiziune nu vorbeste despre asta. Pur și simplu refuză să vă arate adevărul, să repare o minciună cu care tot ei au intoxicat oamenii. Acest adevăr nu e transmis și în mintea a milioane de oameni care s-au uitat la știri în 10, 11, 12 august eu sunt incitator, provocator, organizator al violentelelor. Este revoltător. Vă rog să citiți cu atenție și veți vedea cum PSD, prin Jandarmeria Română, organizează dosare penale exact ca în anii 50. În orice țară cu democrație cât de cât normal presa urla și erau determinate demisii la vârf. Citiți și vă cruciți.”

In continuare, un clip in care Malin explica cu amănuntul, exact ce s-a întâmplat.

Dovada că Jandarmeria e sluga mafiei și Carmen Dan a mințit cu tupeu.Mai multe detalii sunt aici: https://youtu.be/qglu_7UtuHY

Publicată de Malin Bot pe Miercuri, 9 ianuarie 2019

4 COMENTARII

  1. Ce se mai aude de individul care inainte de 10.08.2018 era prin toata presa si pe Tv care sustinea ca el este initiatorul si organizatorul protestului diasporei si indemna la violente si chiar la luarea armamentului si executarii fortelor de ordine ? Ce se aude despre premeditarea aducerii suplimentare a trupelor inarmate pentru un probabil carnagiu ?

  2. RESPECT!! Petru tot ce faci Mălin. Dar să nu crezi că în Germania ai fi iubit de poliție, politică si chiar de oamenii de pe stradă!!! SUCCES mai departe….

  3. PSD O GRUPARE MAFIOTA IMI ESTE SCARBAAAAA .VOI CARE I-ATI VOTAT ANI LA RAND PE ACEST PARTID MAFIOT SA FURE ,SA MINTA ,SA MODIFICE CODURILE PENALE ,CONSTITUTIA TOTUL CU SCOPUL DE A RAMANE CU CE A FURAT DE LA BIATA TARA ROMANIA SI SA NU FACA PUISCARIE PESTE 800.000 DE MII DE ROMANI CARE NU AU CE MANCA .VOI VOTANTII PSD CARE SANTETI CU HOTII DIN ACEST PARTID CRIMINAL -MAFIOT RUSINEEEEEEE!!!!

  4. PSD O GRUPARE MAFIOTA IMI ESTE SCARBAAAAA .VOI CARE I-ATI VOTAT ANI LA RAND PE ACEST PARTID MAFIOT SA FURE ,SA MINTA ,SA MODIFICE CODURILE PENALE ,CONSTITUTIA TOTUL CU SCOPUL DE A RAMANE CU CE A FURAT DE LA BIATA TARA ROMANIA SI SA NU FACA PUISCARIE PESTE 800.000 DE MII DE ROMANI CARE NU AU CE MANCA .VOI VOTANTII PSD CARE SANTETI CU HOTII DIN ACEST PARTID CRIMINAL -MAFIOT RUSINEEEEEEE!!!! SICTIRRRTRRR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.