Malin Bot a filmat vila lui Dăncilă, despre care spunea că nu e terminată! Nicio televiziune nu a preluat știrea!

0
2974

Pesediștii și simpatizanții acestora, nu ratează nicio ocazie de a ne amintii că Johanis are mai multe proprietăți, mai precis 5 la număr. Niciunul dintre ei nu spune însă nimic despre faptul că Dăncilă nu este cu nimic mai săracă!

Zilele trecute s-a iscat un adevărat scandal legat de ceasul fostului premier, despre care se zvonește ca este extrem de scump, dar totuși nu apare în declarația de avere. Oare legea nu este pentru toți? Peste 2 milioane de români au pus ștampila pe Dăncilă, crezând că este o adevărată luptătoare și sunt gata să o voteze din nou, semn că toată tactica pesedista de a convinge oamenii, dă rezultate încă.

În zilele în care nu pozează cu săracii și nu-i sunt sărutate mâinile de către aceștia, Dăncilă merge să petreacă timp și la luxoasa vilă de la Predeal, proprietate personală. Peste 400mp, într-un loc extrem de scump, putem spune că nu este tocmai la îndemâna oricui.

Acest partid „social democrat” pretinde că înțelege nevoile oamenilor amărâți și că le vine în ajutor. Ei bine, cu asemenea proprietăți și cu o viață de lux, este ușor să ne dam seama cam ce importanță poate avea viața unui om necăjit, privită de la cel mai înalt nivel. Din păcate, credulii acestei țări au pus în fruntea ei astfel de oameni, pentru că foarte multă lume care vede exact care este adevărul, pur și simplu nu merge la vot pe principiul „toți sunt la fel”. Foarte bine, să îți aleagă alții viitorul copiilor tai, dacă ți-e lene să mergi într-o plimbare pana la secția de votare!

În clipul de mai jos, jurnalistul Malin Bot ne prezintă vila unei femei de care o întreaga Românie râde, spunând că e analfabetă. Dar oare, cine râde de cine, până la urmă??

Foto: captură ecran YouTube Mălin Bot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...