Ludovic Orban: Tudorel Toader este o rușine pentru România

0
570

Fostul ministu al Justiției, Tudorel Toader, nu mai poate reprezenta România în Comisia de la Veneția, iar actualul ministru, Cătălin Predoiu, a demarat procedura pentru solicitarea cedării mandatului lui Toader, a spus premierul Ludovic Orban.

El a fost întrebat dacă este de acord cu retragerea lui Tudorel Toader din Comisia de la Veneția după decizia CEDO în cazul fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi.

Loading...

„Tudorel Toader este o rușine pentru România și nu cred că în cadrul Comisiei de la Veneția România mai poate fi reprezentată de un exponent al agresiunii produse de Dragnea (Liviu Dragnea, fostul șef al PSD, aflat în prezent în închisoare, n.r.) împotriva independenței justiției, împotriva drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, așa cum a fost Tudorel Toader”, a spus Orban.

„Eu nu cred că poate un ministru al justiției care a demarat o procedură care a dus la o decizie care încalcă Convenția europeană a drepturilor omului nu mai are ce să caute într-o comisie care stabilește standarde privitoare la drepturile omului și la democrație în Europa”, a adăugat el.

Sursa știre: Digi 24

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...