Liviu Pleşoianu iese din cursa pentru Cotroceni cu o declarație aiurea, dar tipică PSD: „Am strâns uluitor de multe semnături, dar insuficiente“

0
922
Loading...

Liviu Pleşoianu a anunţat, vineri, pe Facebook că nu a întrunit numărul necesar de semnături pentru a candida la alegerile prezidenţiale (200.000). Deputatul PSD a criticat încă o dată decizia partidului de a o susţine pe Vioricăi Dăncilă pentru Cotroceni în detrimentul său.

„În ce mă priveşte, vă pot spune că s-au strâns uluitor de multe semnături pentru un om care a refuzat categoric să strângă semnături altfel decât în mod real! Nu, nu sunt suficiente, deşi sunt foarte multe. Mai sunt două zile, vom vedea… Apoi, voi hotărî ce fac mai departe. Le mulţumesc de pe acum, indiferent dacă se strâng toate sau nu, tuturor celor care au crezut şi cred în drumul omului liber!”, a scris, vineri Liviu Pleşoianu, pe pagina sa de Facebook.

Pleşoianu acuză factori de decizie din partid şi Congresul PSD de faptul că au ales-o pe Dăncilă prezidenţiabil, în defavoarea sa.

„Mulţi factori de decizie din PSD nu cred în acest drum sau pur şi simplu nu îşi pot depăşi condiţia. M-am lămurit la Congres, m-am lămurit şi după Congres… Între un om cu adevărat liber şi Dăncilă, au ales Dăncilă… Asta e!”, a mai adăugat Liviu Pleşoianu.

Loading...

Termenul limită de depunere a candidaturilor la Biroul Electoral Central este duminică, 22 septembrie, ora 24:00. Pe 12 octombrie este startul oficial al campaniei electorale.

Primul tur al alegerilor prezidenţiale are loc pe 10 noiembrie, iar al doilea tur pe 24 noiembrie. Conform unei hotărâri de Guvern, românii din străinătate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidenţiale între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...