Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă după interviul prin Skype. Ce făcea fostul președinte PSD: „Mai o sudură, mai o reparație”

0
2282

Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă la Penitenciarul Rahova, a anunțat vineri avocata acestuia. Potrivit informațiilor furnizate de Digi24.ro, decizia vine după ce fostul președinte PSD a acordat un interviu prin Skype fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, interviu difuzat începând de joi.

Prima parte a interviul realizat de Anca Alexandrescu a fost difuzată joi. Liviu Dragnea a declarat că este bine, la Rahova, la garaj, unde muncește zilnic: „Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație”. „Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, a precizat el.

Loading...

Fostul președinte al PSD a ținut să acuze forța politică reprezentată de Klaus Iohannis și PNL că „a mers în toate campaniile și când a câștigat a câștigat pe un mesaj anti cineva” și că încearcă să facă același lucru și acum.

În urma difuzării interviului, Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că nu a autorizat realizarea niciunui interviu în spatele gratiilor și că va face un control la Penitenciarul Rahova, unde este deținut Liviu Dragnea.

Problemele fostului președinte nu se opresc aici: tot vineri a fost dus cu duba la DNA, unde procurorii i-au comunicat acuzațiile din dosarul Tel Drum.

Liviu Dragnea a fost audiat, vineri, de instanță. Fostul preşedinte al PSD a fost ţinut în dubă 45 de minute, pentru că a fost adus mai devreme de ora 10.00 la DNA, când era citat.

DNA a avut mare grijă să-l ferească de camerele de filmat, aşa că poarta a fost închisă, iar duba a fost parcată foarte aproape de intrarea în sediu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...