La sancționat mai greu, la premiat sunt primii? Doi poliţişti care au ajutat două bătrâne să traverseze strada, premiaţi de ministrul de Interne

0
286
Loading...

Doi poliţişti care au ajutat persoane în vârstă să traverseze strada au fost primiţi de ministrul interimar al MAI, Mihai Fifor, care i-a premiat şi a făcut public gestul lor.

Imaginile cu cei doi poliţişti au fost postate, sâmbătă, de Ministerul Afacerilor Interne.

„Mihai Fifor, s-a întâlnit cu Oana și Robert, doi colegi polițiști, pentru a-i felicita și încuraja. Amândoi s-au evidențiat prin spirit civic, acordând o mână de ajutor unor persoane în vârstă, atunci când au avut nevoie.

Mai mult decât atât, altruismul și înțelepciunea de care a dat dovadă Oana față de o tânără turistă din Germania, au atras recunoștința din partea autorităților germane, care au transmis mulțumiri scrise Poliției Române. Pe scurt, aflată în timpul serviciului, a fost abordată de turistă, care își pierduse toate actele și banii. Soluția a găsit-o pe loc, oferindu-i cazare pentru câteva zile, timp în care a ajutat-o să contacteze Ambasada Germaniei la București, pentru a putea să se întoarcă în țara sa.

Loading...

Astfel de angajați garantează că această instituție își recâștigă încrederea societății, pentru că, atunci când situația impune, nu sunt nepăsători și nici superficiali”, scrie MAI.

Ne bucurăm să descoperim, în fiecare zi, exemple de omenie și profesionalism în rândul colegilor, atunci când sunt la…

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Sâmbătă, 24 august 2019

Postarea a declanşat sute de comentarii în care oamenii aduc aminte de cazul unei femei vârstnice care a fost amendată pentru că nu a reuşit să traverseze în timpul cât semaforul a arătat culoarea verde sau atrag atenţia că un astfel de ajutor este normal.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...