La asta nu te-ai gândit! Viorica Dăncilă: Luăm în calcul suspendarea președintelui

0
663

Liderul PSD Viorica Dăncilă a declarat duminică seara că social-democrații ar putea lua în calcul o eventuală suspendare a președintelui, în ciuda faptul că moțiunea de cenzură a opoziției a arătat că și-au pierdut majoritatea în Parlament.

Chiar Viorica Dăncilă a confirmat: „Dorința noastră e să intrăm în opoziție”, a spus premierul interimar la Antena 3. Pe de altă parte, ea a sugerat că PSD ar putea încerca să-și refacă majoritatea sau în orice caz, ar putea să nu asigure cvorumul la votarea guvernului PNL. „Nu este cvorum înseamnă că nu au cum să treacă acest guvern. Nu cred că se pune ca și cum ar fi picat”, a comentat Dăncilă.

Loading...

Despre suspendarea președintelui a afirmat că va discuta cu colegii de partid despre asta, dar apoi a părut să dea înapoi. „Atâta timp cât președintele, care trebuie să fie un model pentru ceilalți, încalcă legea fundamentală, normal ar fi să începem demersurile pentru suspendare, dar sunt un om care îmi pasă de această țară și de ce se întamplă. Dacă venim cu suspendarea, îmi e teama că vom arunca țara în haos”, a completat Viorica Dăncilă.

„Nu contează în ce școala de gândire suntem, contează Constituția”, a mai spus liderul PSD. „Să zicem că PSD adună o nouă majoritate și propune un alt premier, ce siguranță avem că președintele va nominaliza acest premier?”, se întreabă Viorica Dăncilă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...