Klaus Iohannis, mesaj prin care îi îndeamnă pe români să voteze : Doar prin votul vostru vom scăpa de pesedism

0
342

Președintele Klaus Iohannis a transmis vineri, în prima zi în care românii din diaspora pot să voteze, un mesaj pe Facebook prin care îi îndeamnă pe cetățeni să vină la vot. „Doar prin votul vostru categoric vom scăpa definitiv de pesedism, acest fenomen nociv care nu a permis României să se dezvolte mai mult și mai bine în ultimii 30 de ani”, susține Președintele.

În ultima zi de campanie și în prima zi în care românii din diaspora se pot prezenta la urne, Klaus Iohannis le cere acestora să iasă în număr mare pentru a-și exercita dreptul la vot.

Loading...

„Începând de astăzi, timp de trei zile, românii din străinătate votează la alegerile prezidențiale! Dragi români, veniți la vot pentru că țara noastră are mare nevoie de fiecare dintre voi, oriunde v-ați afla. În 2016, absenteismul a adus la putere PSD, cea mai nocivă guvernare din istoria post decembristă, o guvernare împotriva românilor. Alegeți, așadar, cu înțelepciune, cu gândul la viitorul vostru și al României! Împreună vom construi România normală, pe care ne-o dorim cu toții! Vă aștept la vot!”, a scris Președintele.

Klaus Iohannis le-a mulțumit românilor care au votat la referendumul din luna mai, pentru că au „blocat PSD să distrugă România și drumul său european”.

„Voi românii, prin votul la referendum ați blocat PSD să distrugă România și drumul său european și democratic. Lupta însă continuă”, a mai spus Iohannis, citat de Digi24.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...