Klaus Iohannis: După 15 iunie se pot redeschide mall-urile și grădinițele. Suntem de părere că se impune prelungirea stării de alertă

3
2111

Președintele Klaus Iohannis a făcut declarații după ce a discutat cu premierul Ludovic Orban și cu mai mulți miniștri din Cabinet despre măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19:

Am luat în discuție necesitatea prelungirii strării de alertă.

Loading...

Considerăm că este posibil să luăm noi măsuri de relaxare. Unele restricții nu vor mai fi în vigoare după 15 iunie. Se vor redeschide mall-urile fără restaurante și locuri de joacă. Vor fi posibile evenimente private cu 20 de persoane în interior și 50 în exterior.

Va fi posibilă după 15 iunie redeschiderea after school-urilor, grădinițelor și creșelor private.

Va fi posibilă redeschiderea sălilor de fitness, cu respectarea distanțării.

Va fi posibilă deschiderea piscinelor exterioare, cu respectarea regulamentelor speciale.

Având în vedere că mai avem pacienți internați în spitale, suntem de părere că se impune prelungirea stării de alertă. Vor fi mai puține restricții, dar considerăm că nu se poate continua fără acest instrument.

Stimați parlamentari, nu puneți sub semnul întrebării aceste măsuri care până acum s-au dovedit a fi corecte.

Sursa știre : Digi24.ro

Loading...

3 COMENTARII

  1. Da?Pai bine.Se vede clar ca continuati cu planul OMS–>Soroș–>Johns Howpkins–>Bill Gates.Ideea principala este sa incetati odata cu minciuna pandemiei introdusa fortat si mintal prin mass media in randul cetatenilor.Este doar un joc murdar care toata lumea il stie.Veti fi judecati ptr tradare/conspiratie/fals/minciuna si dezinfirmare/incalcarea constitutiei tarii/incalcarea si genocid asupra poporului roman/alierea cu fortele raului/ etc chiar de catre popor frt curand.Voi serviti vrajmașul nu poporul roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...