Kaufland. O angajată întoarce produsele de patiserie cu mătura – video

1
783

Mai mulți utilizatori Facebook au avut marea mărinimie de a ne îngădui să urmărim cum se comportă angajații lanțurilor de magazine alimentare cu marfurile pe care le vând, pe care, inevitabil, clienții lor le mănâncă.

O angajată Kaufland a fost filmată aranjând produsele de patiserie dintr-un cuptor cu ajutorul unei mături și probabil că astea sunt normele sale igienice chiar și acasă, nu-i așa?

Dar, cuprinsă de remușcări, și probabil amenințat de PR lanțului de magazine cu vreun proces, persoana care postase inițial clipul pe Facebook, l-a șters. Prea târziu, pentru că el fusese deja copiat de alții și repostat.

Conform postărilor de pe Facebook, imaginile au fost înregistrate într-un magazin Kaufland din Pitești.”Am apucat sa salvez filmuletul de la Kaufland Craiovei. Ştiam că persoana care l-a postat iniţial o să îl şteargă, aşa că … enjoy Kaufland Romania‎”,  scris un utilizator de Facebook ”Pitesti, orasul meu!”.

sursa

1 COMENTARIU

  1. In Baia Mare in Kauflandul de pe Cosbuc am vazut cum un cumparator a dat pe jos covrigii si apoi i-a pus inapoi ca si cum totul este O.K. !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.