Judecător din Cluj, despre ipocrizia Coaliţiei pentru Familie: „Când vorbim de abuzurile sau neglijenţa din familia tradiţională, ne facem că nu vedem“

0
306
Loading...

Judecătorul clujean Cristian Danileţ acuză Coaliţia pentru Familie de ipocrizie, având în vedere ştirile privind minorii violaţi, agresaţi, certaţi, bătuţi în aşa-zisa „familie tradiţională” din România.

„Urmăresc ştirile privind minorii victime doar din ultimele 48 de ore: unul agresat sexual şi trimis acasă cu agresorul, unul violat de propriul tată, unul înecat sub ochii părinţilor, altul care îşi da foc după o cearta cu parintele. Nicio reacţie din partea CPF. Niciuna din partea acestei uniuni de asociaţii neguvernamentale şi culte religioase care acum câţiva ani încerca să ne convingă ca scopul lor este ocrotirea familiei şi copiilor. Dacă un gay ar fi agresat copiii ar fi fost nenorocire. Dar când vorbim de abuzurile sau neglijenţa din familia traditionala ne facem ca nu vedem.

PS. Probabil ca dacă as pomeni ca legile reglementeaza 5 forme de abuz împotriva minorilor şi 7 forme de violenta domestica mi s-ar reproşa ca sunt neomarxist.

PPS. De Avocatul Copilului nu vorbesc. Există doar pe hârtie”, scrie Cristian Danileţ pe Facebook,citat de Adevărul.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...