Jigniri în Parlament. Bacalbaşa, despre un lider PNL: „Mirosea violent a alcool”. Replica: V-am adus pastilele! Regele a murit, bufonul a rămas acelaşi

0
1765

Între Putere şi Opoziţie a izbucnit un scandal în plenul Parlamentului, după ce deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa l-a jignit pe liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, potrivit informațiilor furnizate de Adevărul.ro.

„Vreau să spun că data trecută când nu a vrut să plece zece minute de la microfon, mirosea violent a alcool. Acum nu l-am mai mirosit, nu ştiu, dar după discursul său pot să spun, ca medic, cu toată responsabilitatea, ca aceasta se numeşte din punct de vedere psihiatric delir, iar din punct de vedere al lumii din care provin se numeşte mârlanie”, a declarat Nicolae Bacalbaşa de la trubuna plenului.

Loading...

 

Reacţia din partea liderului deputaţilor PNL a venit la scurt timp. „Regele a murit, trăiască regele! Bufonul a rămas acelaşi. Anul trecut, la Legea bugetului, la o oră târzie în noapte, îmi amintesc că bufonul se auzea: „Haideti să încheiem, nu mi-am luat pastilele”. V-am adus pastilele! Poate vă liniştiţi”, a precizat Florin Roman.

Nicolae Bacalbaşa nu e la primul moment de acest fel. În trecut, Bacalbaşa a jignit-o atât pe Raluca Turcan, dar şi mai mulţi membri ai USR.

Sursa foto: INQUAM Photos/George Calin

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...