Ion Iliescu a ajuns la Spitalul Elias. În aprilie a suferit o intervenţie cardiacă

0
82
Loading...

Fostul președinte ar fi fost luat pe brațe de acasă și ar fi fost transportat la spital pentru că s-a simțit foarte rău și nu se mai putea ține pe picioare. Ion Iliescu a ajuns la Spitalul Elias, acolo unde a fost preluat de urgență de cadrele medicale pentru investigații. Din câte se pare, Iliescu este de dimineață la spital, însă informația a fost aflată abia acum.

Operat în luna aprilie, fostul preşedinte a ajuns vineri din nou la spital. Ion Iliescu se află la Spitalul Elias pentru investigaţii medicale, „în urma unui sindrom febril” potrivit unui comunicat oficial.

În cursul zilei de astăzi (31 mai 2019), preşedintele Ion Iliescu, a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, pentru evaluarea stării de sanatate, în contextul unui sindrom febril recent instalat”, informează reprezentanţii Spitalului.

În aprilie, după investigaţii amănunţite, medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare au constatat că Ion Iliescu suferă de tamponadă cardiacă. Este o afecţiune apărută ca urmare a acumulării unei cantităţi de lichid în spaţiul dintre foiţa pericardică şi inimă.liescu a suferit în aprilie o intervenţie cardiacă minim invazivă. A durat aproximativ o oră şi a decurs fără probleme.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...