Inaugurare cu mare Fast, chiar și fără acord ISU:Unii preoți au primit ordin să vină la slujbă cu 100 de persoane din parohia respectivă!

0
77

Pregătirile pentru slujba de duminică de sfinţire a Catedralei Neamului sunt pe ultima sută de metri!

Unii preoți au primit ordin să vină la slujbă cu 100 de persoane din parohia respectivă. De asemenea, au fost făcute liste cu credincioșii care vor participa duminică. Preoții sunt obligați să ajungă la Catedrala Mântuirii Neamului cu autocare inchiriate, inclusiv cei din Bucuresti. Potrivit declarațiilor unui preot, fiecare parohie ”va contribui la plata autocarelor necesare efectuării acestui transport”.

Duminică, oamenii de rând vor avea acces doar în curte. În catedrală vor sta 2.000 de invitaţi şi marii prelaţi ai bisericii.

Peste 30.000 de credincioşi sunt aşteptaţi să fie duminică prezenţi pentru slujba de sfinţire a Catedralei Neamului. Pentru ca oamenii să nu stea în noroi, vineri după amiază s-a lucrat intens la cimentarea unei esplanade. Abia după finalul slujbei credincioşii se vor putea închina în fața moaştelor şi a noului altar. Vor putea vedea peretele catapetesmei, înalt de 18 metri şi lung de 23 împodobit în întregime cu mozaic în stil bizantin şi foiţa de aur.

Sursa: știrile Pro Tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.