Imaginea spartanului ridicat de nicăieri sa lupte contra sistemului, începe să pălească! Soţia lui Cumpănaşu, consilierul lui Grindeanu, Tudose şi Dăncilă

2
8341
Loading...

Sotia lui Alexandru Cumpănaşu, Simona-Gabriela Baltag, a lucrat pentru trei premieri PSD in calitate de consiliera. De aici începem să înțelegem cum de este acest om așa influent, cum de luptă el asa sigur pe sine împotriva Sistemului, într-o Românie în care ești mâncat doar dacă ridici vocea.

Cumpănașu prinde contur a fi tipicul pesedist care și-a asigurat un viitor frumușel pe banii publici dar nu a uitat de soție, pe care a plasat-o prin diferite funcții înalte, unde banul e chiar frumușel.

In ianuarie 2018 ea a renuntat la functia de consiliera a lui Dancila, pentru a deveni apoi secretar general al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR) condusa de catre Cumpănaşu.

Simona-Gabriela Baltag, actual Cumpănaşu, a fost numita consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului Sorin Grindeanu in 28 iunie 2017. Ea a continuat sa fie consiliera a premierilor PSD si dupa plecarea lui Grindeanu si Tudose, pana in ianuarie 2018, in mandatul lui Dancila.

Loading...

De asemenea, Baltag a fost si consiliera a trei ministri ai Comunicatiilor, arata un articol din stiripesurse.ro dedicat nuntii lui Alexandru Cumpanasu.

Loading...

2 COMENTARII

  1. Dar nu e de bine ca cineva, oricine ar fi, încearcă să facă ceva, să meargă și la noi lucrurile pe un făgaș normal? Sa l ajute Dumnezeu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...