Imaginea cutremurătoare cu una dintre fetele bătute crunt în Hunedoara: „M-a şocat reacţia poliţistului”

0
577

Cele două tinere şi mama lor, bătute crunt de un bărbat, într-un cartier al Hunedoarei, au rămas traumatizate. Martorii aflaţi la faţa locului acuză modul în care au acţionat poliţiştii.

Un scandal izbucnit în cartierul Micro 5 din Hunedoara a făcut ca două tinere, de 19 ani şi 22 de ani, şi mama lor în vârstă de 45 de ani să ajungă în spital bătute crunt. Martorii care au asistat la scenele agresiunii au rămas înfioraţi de brutalitatea tânărului, dar şi de comportamentul deplasat al unuia dintre poliţiştii care au ajuns la faţa locului.

Loading...

Deşi au fost lăsate într-o baltă de sânge, spun ei, femeile au fost certate de omul legii, atât în faţa blocului, cât şi în secţia de Urgenţe, unde au rămas până în jurul orei 1 dimineaţa.

Tatăl fetei susţine că a rămas şocat şi de reacţia unuia dintre poliţiştii sosiţi la faţa locului, pentru a aplana conflictul.

„Poliţistul în timp ce fetele primeau îngrijiri medicale, a urcat în casă la individul agresiv, în timp ce femeia agent, care îl însoţea, a rămas cu fetele şi şi-a făcut treaba, şi-a luat notiţe. Ea s-a comportat lăudabil. Însă după ce a coborât, poliţistul, mai în vârstă, le-a mustrat pe fete, întrebându-le ce au căutat acolo, pe trotuar.

La urgenţe iar a certat-o pe mama fetelor, spunându-i, hai, doamnă, că nu e chiar aşa. u ar avea ce căuta acolo. Pe mama ei a chemat-o un poliţist să îi pună în vedere să evite zona unde a fost agresată şi contactul cu acel individ spunându-i ce facem atâta scandal? Tânărul care le-a bătut avea un copil în braţe şi cu toate astea le-a călcat în picioare.

Pe sora ei mai mare cu trei ani, în momentul când era jos, individul i-a dat cu piciorul în cap, cu tibia a lovit-o, iar jumătate din faţă i s-a umflat. Mi-e greu să iert aşa ceva. Fata cea mică plânge continuu, îi este frică să mai iasă din casă”, a relatat, pentru adevarul.ro, tatăl tinerelor agresate.

Poliţiştii au început o anchetă penală pentru lovire. Au loc cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc agresiunea. Unii martori care au asistat la scenele de violenţă au susţinut că scandalul ar fi pornit de la câinele pe care îl plimba una dintre fete şi care şi-ar fi făcut nevoile în zonă, un conflict început în urmă cu câteva zile.

Miercuri seara, o femeie în vârstă de 45 de ani şi fiica sa, în vârstă de 19 ani, au fost transportate, la Spitalul municipal din Hunedoara, după ce au fost lovite, în plină stradă, de tânăr. Victimele au fost lovite cu pumnii şi picioarele şi trântite într-un gard, au susţinut martorii oculari.

„Patrula de siguranţă publică s-a deplasat la faţa locului şi a identificat cele două femei care au precizat că în 27 mai, în jurul orei 22, au avut un conflict verbal cu un tânăr, iar acesta din urmă le-a lovit pe cele două cu pumnul în zona feţei”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Şi sora mai mare a fetei bătute a fost agresată.

Reprezentanţii IPJ Hunedoara susţin că vor cerceta şi modul în care s-au comportat poliţiştii chemaţi în ajutorul tinerelor.

Sursa știre: Adevărul.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...