Se visează Președinte dar momentan, are un nou dosar!

0
50

O nouă anchetă în care apare numele preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, prinde contur. De această dată la Parchetul General, iar dosarul este construit în jurul acuzaţiei de fals în declaratii.

Preşedintele senatului a fost reclamat că în 2010 ar fi omis să treacă în declaraţia de avere o vacanţă în Turcia, primită cadou. Vacanţa, care a inclus şi o croazieră cu un iaht de lux, ar fi fost oferită de fostul şef al ASF, Daniel Tudor, şi soţia acestuia, fostul senator PNL, Doina Tudor.

Legea spune că orice cadou primit a cărui valoare depăşeşte 500 de euro trebuie declarat.

Iniţial, Direcţia Naţională Anticorupţie a înregistrat sesizarea, însă a declinat-o Parchetului General, falsul în declaraţii nefiind o infracţiune aflată în competenţa procurorilor anticorupţie.

Sursa: Digi24

Așteptăm dosarele cu retrocedarile si relele practici de guvernare in timpul mandatului, dar si avantajele create prin afaceri cu firma Ford, dupa ce a intervenit pentru un ajutor de stat acordat firmei Ford si asa favozizata de un pret de vanzare subevaluat al fabricii Daewoo de la Craiova. Tariceanu a trecut la datoria publica datoria Daewoo si a determinat trecerea fondului de pensii de pe excedent, pe deficit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here