Râzi la maxim cu Episodul V: El Hormiguero 3.0 sau spaniolii care încearcă să repete o frază in CHINEZĂ!

0
2132

După ce prima parte s-a bucurat de un real succes până la această oră având nici mai mult nici mai putin decat 63.212 distribuiri m-am gândit ca multă lume așteaptă continuarea a ceea ce fac acești oameni in această emisiune de divertisment.

Primul clip a fost preluat de zeci de pagini, unii spunând la descriere că este vorba de către niste italieni in videoclip. Am primit nenenumărate mesaje care îmi spuneau: cum ai tradus Clipul dacă nici nu ști ce limba vorbesc? Răspunsul este simplu: a fost repostat de către adminii altor pagini care în graba lor, au greșit la descriere. De-asta este esențial ca pe pagina care-l postează, să aibă parte de cele mai multe distribuiri și cei care nu au facut-o incă, sa se aboneze la pagina Generatia „Feisbuc” & Diaspora Romaneasca dacă vor sa fie primii în a vedea aceste clipuri si nu numai!

Câteva cuvinte despre moderatorul acestei emisiuni si emisiunea in sine!

Pablo Motos Burgos (născut pe 31 august 1965) este gazda lui El Hormiguero , un spectacol popular de televiziune spaniol.

Media Pablo Motos și-a început cariera de radiodifuzor și director al Radio Requena. Ulterior, a lucrat la Radio National din Utiel , apoi la Onda Cero Valencia , unde a prezentat si regizat programe precum Valencia , Ametist Partridge sau A doua mie, unde a facut parte din echipa de radio contribuabil la Radio Julia Otero.

Între septembrie 2002 și 22 iunie 2007, a fost lansat programul ” Nu suntem nimeni pe M80 Radio dimineața de luni până vineri, umplând spațiul lăsat de programul Foam cu mare succes. Nu a mai făcut programul cu echipa sa pentru a-și dedica întregul timp lui El Hormiguero , care a durat luni până joi. 

La televiziune a prezentat Megafalos Canal Nou (televiziune din Valencia ) și a fost unul dintre creatorii Clubului de Comedie . Coordonat scripturile din primii trei ani. In acel moment a creat The Night … cu Fuentes and Co., din care a fost coordonator de scenarii si producator executiv.

Din septembrie 2006, el a prezentat și regizat El Hormiguero în canalul general Cuatro . În primul său an, a fost un program săptămânal difuzat duminică seara și din septembrie 2007 difuză luni până joi și sâmbătă noaptea. De la aproximativ 21:30 la 22:30.

În 2007 a prezentat spectacolul tradițional de Anul Nou în Cuatro, împreună cu colegii săi Trancas și Barrancas.

El a participat, de asemenea, la inaugurarea fotbalului Euro Cup 2008 în Cuatro.

El hormiguero este un show de televiziune produs de 7 și acțiune pentru rețeaua spaniolă Cuatro până în septembrie 2011 și pe Antena 3 din septembrie 2011 , a avut premiera la 24 septembrie 2006 . Conținutul său se referă la umor , magie , interviuri și experimente științifice de divulgare .

Este prezentat și regizat de Pablo Motos , în colaborare cu marionetele Trancas, Barrancas și Petancas . Programul are, de asemenea, colaborări dintre Juan , Damián , Marron , Jandro , Luis Piedrahita , Marta Hazas , Anna Simon , Ana Morgade , Monaguillo , Yibing Cao, printre alții …

Programul a fost lider în fâșiile sale două sezoane consecutive, sezonul al zecelea a terminat cu cele mai bune date istorice.Deoarece formatul se află pe Antena 3 , audiența a crescut consecutiv în fiecare an.

Programul a avut o audiență înaltă la vizita lui Isabel Pantoja în data de 30 ianuarie 2017, unde formatul a depășit 4,7 milioane de spectatori și 23,8% din cota de ecran și cu vârfuri de 6 milioane spectatori și 30% .

Vă invit sa urmăriți mai jos, partea a II-a care nu e deloc mai prejoasă decat partea I!

Dacă și acest clip va avea un real succes, promit să mai revin și cu altele 🙂

DISTRIBUIȚI DOAR DACĂ VA FACE SA RÂDEȚI 🙂

Telefonul fără fir, partea a 5-a!

El Hormiguero sau ''Telefonul fără fir'' revine in forță. Dacă în limba română au întâmpinat dificultati, sa-i vedem cum se descurca cu chineza!Distribuie sau da-le tag, să râdă și prietenii tăi!

Posted by Generatia „Feisbuc” & Diaspora Romaneasca on 29 Ianuarie 2018

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.