Haos total in Parlament: PSD A PIERDUT MAJORITATEA!

0
914

PSD a pierdut majoritatea în Camera Deputaților și de aceea refuză să supună la vot cererea înaintată de USR, PNL și PMP pentru revocarea lui Liviu Dragnea și a lui Florin Iordache din funcția de președinte, respectiv vice-președinte – sau cel puțin așa susțin reprezentanții USR. 

Liderul PSD Liviu Dragnea nu a venit în plen, în schimb toţi aleşii PSD au fost convocaţi şi nu au voie să părăsească plenul Camerei. Florin Iordache a suspendat ședința, după ce deputatul PNL Marilen Pirtea a refuzat să plece de la microfonul plenului. În acest moment, Florin Iodache nu vrea să se ridice de pe scaunul de prezidare a ședinței Parlamentului, iar în jurul lui sunt câțiva social-democrați. În acest moment se poartă un soi de negocieri între parlamentarii coaliției la putere și cei ai opoziției.

„Astăzi, lui Florin Iordache îi este frică să se ridice de pe scaunul cel mai înalt din Camera Deputaților, iar PSD a făcut scut în jurul lui.

PSD a pierdut majoritatea în Camera Deputaților și refuză în mod abuziv să supună la vot cererea înaintată de USR, PNL şi PMP privind revocarea lui Liviu Dragnea şi a lui Florin Iordache din funcţiile de preşedinte şi respectiv vice-preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Dragnea nu a venit la plen, probabil face negocieri pentru a reface majoritatea, dar a împărțit deja toate funcțiile publice și nu mai are ce să ofere.”, scriu reprezentanții USR pe Facebook, acolo unde transmit live din plenul Parlamentului.

Scandal uriaş în Parlament! PNL testează majoritatea

Astăzi, lui Florin Iordache îi este frică să se ridice de pe scaunul cel mai înalt din Camera Deputaților, iar PSD a făcut scut în jurul lui. PSD a pierdut majoritatea în Camera Deputaților și refuză în mod abuziv să supună la vot cererea înaintată de USR, PNL şi PMP privind revocarea lui Liviu Dragnea şi a lui Florin Iordache din funcţiile de preşedinte şi respectiv vice-preşedinte al Camerei Deputaţilor.Dragnea nu a venit la plen, probabil face negocieri pentru a reface majoritatea, dar a împărțit deja toate funcțiile publice și nu mai are ce să ofere.

Publicată de Uniunea Salvați România – USR pe Miercuri, 5 Decembrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.