Greu de privit așa ceva: copilă luată cu forța, pentru a fi dată unor americani, spre adopție

10
71597
Loading...

Sorina, fetita de opt ani, crescuta de la un an într-o familie de asistenți maternali din Baia de Aramă, a fost luată cu forța de acasă vineri, pentru a fi dată înspre adopție unor americani care mai au doi copii, potrivit informațiilor ziarului Pandurul. 

Fetita a țipat, s-a agățat de femeia căreia ii spune ‘mamă’, chiar dacă in acte este asistent maternal. Nimic nu a contat, a fost luată cu politia de acasă, prezenți de față fiind si membri ai Protecției Copilului Mehedinți. Sunt mii de copii abandonați prin spitale sau centre, care se pot înfia fără probleme dar dacă asta au vrut americanii, asta s-a facut. Ce suflet să ai, sa smulgi așa un copil din inima familiei care l-a crescut, pretinzând că-i vrei binele, in timp ce lacrimile lui nu te impresionează cu absolut nimic?

Familia de asistenți maternali au luat acum 7 ani in plasament doua fetițe – una de noua luni pe care au adoptat-o intre timp- și pe Sorina, iar fetitele au crescut ca doua surori. Asistentei i s-a desfăcut intre timp contractul de munca, astfel s-a considerat ca Sorina stă ilegal acolo.

Jurnaliștii de la Gorj News au aflat că în spatele poveștii se ascund date macabre. Familia din SUA mai are doi copii, iar unul dintre aceștia are mare nevoie de un rinichi.

Loading...

Se pare că fetiței din România i s-au făcut și teste de compatibilitate, înainte de a fi declanșată procedura de adopție de către familia din SUA. Mai mult, jurnaliștii susțin că familia din SUA a plătit 30.000 de dolari pentru a se asigura că fetița ajunge la ei.

UPDATE: Familia care avea fetița în plasament susține aceleași acuzații. Tatăl arată că fetița a fost luată în mod abuziv și se teme că fetița va fi trimisă în SUA drept carne de tun pentru a dona un rinichi copilului american.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional. Pentru aceia care au emoții, firește!

Publicată de Madalin Daniel pe Joi, 20 iunie 2019

Loading...

10 COMENTARII

 1. Cum e posibil asa ceva?!! Sa traumatizeze copiii în halul asta!! Asta e răpire, nu adopție! Sper ca cineva se va trezi și va tine cont și de ceea ce dorește copilul și nu ii va distruge viata!

 2. Asta e justiție, firar mama lor a dracului?! Pentru asta nu iese nimeni în stradă? Bineînțeles că stă bine dolarii în buzunarul cuiva! Judecătorii care au dat sentința ar trebui Huiduiți pe stradă!

 3. Copiii noștri sunt marfa pt străini…… rusine… se calca peste cadavre. Mi se rupe sufletul de fetita si de familia care a crescut-o. Oare cei ce pot face asa ceva nu se gandesc o clipă la sufletul acelei biete copile.

 4. Băăă..în ce țară trăim..ftvngr de milogi..cu autoritatea statului cu tot…ești nebun..fetița țipă ca din gură de șarpe că nu vrea să plece…și târfa aia trage de ea..doar pentru faptul că a primit cineva..undeva..un comision gras…să dea dumnezeu să vă facă răni în inimă toate lacrimile..fetiței 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😭😭😭😭😭😭😭😭

 5. Ne merităm efectiv soarta …
  O țară de lași , trădători!
  Nu mai avem nici o urmă de curaj în noi!
  Ar trebui sa ne unim odată TOTI ROMANII DE PRETUTINDENI și să-i ardem pe rug pe toți care ne conduc!

 6. Cum e posibil asa ceva? Sa distrugi un copil in halul asta care oricum era batut de soarta. Fereasca Dumnezeu! „Porcu-roarea” aia e absolut inumana…indiferent ce lege trebuie sa aplici, trebuie sa fi om in primul rand…cum poti sa iti bati joc asa de un copil sub pretextul ca pui legea in aplicare? Sigur nu ai copil javra ordinara!!! Lasa ca este un Dumnezeu care vede totul si rasplateste fiecaruia dupa ceea ce face.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...