Gest superb! Metallica a donat 250.000 de euro pentru spitalul construit de ”Dăruieşte Viaţă”

0
244
Loading...

Fondatoarele Asociaţiei ”Dăruieşte Viaţă” – asociație care construieşte un spital în Bucureşti – Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu au anunțat pe Facebook că trupa Metallica a donat 250.000 de euro pentru spital.

”Metallica s-a alăturat mișcării noastre” este mesajul publicat pe pagina de Facebook a asociației unde a fost pusă și o imagine în care apare trupa alături de cec-ul de 250.000 de euro.

Legendara trupă de heavy-metal Metallica susţine miercuri un concert pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul turneului „Worldwired Tour 2019”, turneu în care este prezentat publicului cel de-al zecelea album al formaţiei americane: „Hardwired…To Self-Destruct”.

Spitalul de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică – un proiect al Asociației Dăruiește Viață – va fi primul spital specializat în oncologie pediatrică din România şi va funcţiona în incinta spitalului Marie Curie din Bucureşti.

Loading...

Pacienţii vor avea acces la toate specialităţile pediatrice necesare pentru tratarea holistică a copiilor bolnavi de cancer (chirurgie, ortopedie, cardiologie, neurochirurgie, ORL etc).

Noul spital va putea asigura tratarea, în fiecare an, a peste 300 de copii bolnavi de cancer, dar şi efectuarea a peste 9.600 de intervenţii chirurgicale oncologice şi non-oncologice.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...