Gata telenovela! Sorina a ieșit din țară împreună cu părinții săi adoptivi

1
420
Loading...

Sorina Săcărin, copila de 8 ani care a fost înfiată de un cuplu de români din Statele Unite, a părăsit țara împreună cu părinții adoptivi, pe la aeroportul Otopeni, duminică dimineață.

Joi, magistraţii Judecătoriei Slatina au respins solicitarea procurorului general de a emite o ordonanţ preşedinţială prin care să fie interzisă părăsirea teritoriului României. Prin urmare, copila a primit înapoi pașaportul.

Avocata familiei Săcărin a precizat recent că fetița este bine, este deja integrată în familia adoptivă şi a luat în greutate un kilogram.Scandalul „Sorina” a început după ce copila a fost luată cu forța, pe 21 iunie, de la domiciliul asistentei maternale și bruscată de către procurorul de caz. Cazul a ajuns până la premierul Viorica Dăncilă care a cerut un raport complet asupra situatiei de la miniștrii responsabili. Procurorul de caz este cercetat de Secția Specială pentru magistrați.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua oferta de imprumut intre private serioase in 72 de ore.

    Fac împrumuturi private serioase și fiabile în intervalul de la 2.000 € la 10.000.000 € cu o rată de 2%. Așadar, dacă sunteți interesat, contactați-ne prin e-mailul meu: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...