Galați. Mitingul electoral al PSD, întâmpinat cu proteste de către localnici

0
189
Loading...

PSD organizează astăzi la Galați un miting electoral, la doar două zile după un eveniment similar la Iași. În paralel cu mitingul de susținere a partidului, are loc și o contramanifestație, în fața Palatului de Justiție din oraș, informează Biziday.

Protestatarii scandează „PSD, ciuma roşie”, “Jos corupția” sau „Hoţii, hoţii!”.

Protestul antiguvernamental din timpul mitingului PSD a fost anunțat pe rețelele de socializare, încă de zilele trecute. Inițiatorii săi spuneau despre acesta că “va fi ca la Iași”.

“Dacă vor bâlci, bâlci să fie! O să fim și noi acolo. Ar fi chiar păcat să să îi lăsăm singuri. O să ne spunem durerea, o să ne vărsăm năduful, o să strigăm și o să dovedim că Galațiul nu e moșia hoților PSDiști. Nu incităm la scandal, dar nu putem sta cu mâinile în sân. Hoții nu sunt bineveniți la noi în oraș. O să fie ca la Iași!”, se arată în descrierea evenimentului de pe Facebook.

Loading...

Imagini live, mai jos

https://www.facebook.com/Galatiuln0stru/videos/180342129536540/?refid=0

În urmă cu câteva zile, Jandarmeria a emis un comunicat de presă privind manifestațiile din fața Casei de Cultură din Galați, în care le cerea participanţilor să evite conflictele de orice natură şi să aibă un comportament civilizat: “În contextul desfăşurării pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiul Galaţi, sâmbătă, 11 mai, în intervalul orar 8,00 – 14,00 a unei adunări publice declarate şi avizate de către primăria municipiului Galaţi, Jandarmeria Galaţi invită cetăţenii care participă la această manifestaţie, cât şi ceilalţi cetăţeni să adopte o atitudine cooperantă, un comportament civilizat, să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate, să evite conflictele de orice natură şi să aibă un dialog permanent cu forţele de ordine aflate în dispozitiv”.

Reamintim că un miting similar al PSD a avut loc joi la Iași, în aceeași zi cu Summitul Consiliului European de la Sibiu. În piață s-au adunat atunci circa 15.000 de susținători, dar și câteva mii de protestatari care au scandat lozinci anti-PSD pe toată perioada discursurilor liderilor partidului.

Sursa stire: Biziday

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...