Gafează până în ultima secundă! Viorica Dăncilă îşi felicită miniştrii în stilul caracteristic: „Vă mulţumesc pentru toată munca care împreună am depus-o”

0
1253

Viorica Dăncilă le-a mulţumit membrilor cabinetului care a fost demis ieri, prin moţiune de cenzură, şi le-a transmis felicitări nu fără a face încă o cacofonie.

„Dragi colegi, miniştri, vă mulţumesc pentru modul în care v-aţi implicat pentru toată munca care împreună am depus-o pentru buna guvernare.Indiferent de minciunile şi propaganda partidelor de dreapta, am avut una dintre cele mai eficiente guvernări din ultimii 30 de ani.

Loading...

Faceţi parte dintr-un guvern care a generat creştere economică sustenabilă, care a mărit veniturile oamenilor, avem curajul să ne uităm în ochii românilor, nu am luat nicio măsură contra lor, ne-am respectat promisiunea de a le aduce mai mulţi bani în buzurnare, am crescut salariile şi pensiile şi am asigurat sumele necesare în buget pentru acordarea tuturor drepturilor sociale, am crescut punctul de pensie, am adus echitate în sistemul de pensii”, le-a transmis Viorica Dăncilă membrilor cabinetului demis ieri, după moţiunea de cenzură.

FOTO: INQUAM PHOTOS – George Calin

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...