Fotografia anului. Ludovic Orban şi mai mulţi miniştri beau şi fumează în biroul premierului. Ce reguli încalcă demnitarii

0
3235

Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care premierul Ludovic Orban apare alături de câţiva miniştri, la o masă pe care se află băutură, potrivit informațiilor furnizate de Adevărul.ro. 

În fotografie apar premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, singura care are o mască, dar ţinută sub bărbie, ministrul Economiei Virgil Popescu, ministrul Transporturilor Lucian Bode şi ministrul de Externe Bogdan Aurescu.

Loading...

Premierul Ludovic Orban fumează, ministrul de Externe Bogdan Aurescu are mănuşi şi ţine între degete un trabuc, iar ministrul Economiei are un pahar cu o băutură spirtoasă. De asemenea, pe masă se vede o sticlă de şampanie, sticle cu bere, mai multe pahare cu alcool şi câteva farfurii cu mâncare, imaginea fiind surprinsă, cel mai probabil, în urmă cu câteva zile, pe 25 mai, de ziua premierului.

Demnitarii încalcă mai multe reguli: fumează în spaţiu închis, consumă alcool în instituţii publice, nu respectă distanţarea socială şi nici nu poartă mască.

Eugen Teodorovici (discotecarul PSD cu limbaj suburban) susţine că scena a fost surprinsă în biroul prim-ministrului României şi îi cere lui Ludovic Orban să-şi dea demisia. „Capitalul românesc aşteaptă măsuri pentru salvare şi relansare economică, Orban şi gasca lui de hoţi şi trădători de ţară fumează, consumă băuturi alcoolice şi îşi ghiftuiesc burdihanele, culmea… în birourile instituţiilor publice pe care le conduc‼️”, scrie fostul vicepreşedinte PSD pe Facebook.

Sursele mele din Palatul Victoria îmi transmit că la Guvern se muncește de zor!Și voi vă mai mirați de ce sunt scrise atâtea prostii prin Ordonanțele alea.

Publicată de Cristian Vasilcoiu pe Vineri, 29 mai 2020

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...