Florin Roman (PNL): Vasilica Dăncilă a lăsat moştenire 2.472 de criminali şi 1.057 de violatori

0
297

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, afirmă că „bilanţul negru” al Guvernului PSD şi al premierului demis Viorica Dăncilă este eliberarea a 2.472 de deţinuţi condamnaţi pentru omor şi a 1.057 condamnaţi pentru viol, „transformând străzile României în raiul infractorilor”, potrivit News.ro.

„Un total de 22.615 deţinuţi eliberaţi mai repede din închisoare, dintre care 2.472 condamnaţi pentru omor, 1.057 condamnaţi pentru viol şi 3.253 pentru tâlhărie. Este bilanţul negru al moştenirii lăsate de guvernul PSD şi de premierul demis, Viorica Vasilica Dăncilă, până la momentul căderii guvernului prin moţiune de cenzură”, afirmă Florin Roman, vineri, într-o declaraţie de presă.

Loading...

El spune că bilanţul este confirmat oficial de Ministerul Justiţiei.

„Aproape 7.000 de criminali, violatori şi tâlhari au părăsit mai repede penitenciarele, iar circa 10% au recidivat din nou. De la intrarea în vigoare a legii, în fiecare lună, aproape 1.000 de deţinuţi au ieşit mai repede, beneficiind de bonusul PSD de 6 zile scăzute din pedeapsa la 30 de zile de detenţie”, mai spune Florin Roman.

El subliniază că PSD şi Dăncilă s-au opus abrogării recursului compensatoriu, „transformând străzile României în raiul infractorilor”.

„PSD şi Dăncilă au promis că vor interzice beneficiile recursului compensatoriu pentru criminali, violatori şi tâlhari, şi au minţit, ţinând deschise uşile penitenciarelor pentru ei. Au spus că vor înăspri pedepsele şi au minţit din nou. PSD şi Dăncilă au refuzat să rupă frăţia cu criminalii, violatorii şi tâlharii, oferindu-le mai multe drepturi decât victimelor!”, susţine el.

• Un total de 22.615 deținuți eliberați mai repede din închisoare, dintre care 2472 condamnați pentru omor, 1057…

Publicată de Florin Roman pe Joi, 21 noiembrie 2019

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...