Florin Negruțiu: guvernarea Dragnea a funcționat ca o grupare mafioată!

0
1073

1. Mărturisile târzii ale lui Tudorel Toader și ale Vioricăi Dăncilă ne arată ceea ce milioane de oameni din această țară știau: că guvernarea Dragnea a funcționat ca o grupare mafiotă, al cărei unic scop a fost salvarea boșilor de pușcărie.

2. Tudorel Toader și Viorica Dăncilă se scot din poza crimei: Toader Tudorel se eroizează post-factum (că el a rezistat, a subminat sistemul din interior etc), Dăncilă Viorica se folosește de naivitatea sa proverbială, ca să mă exprim elegant („Eu am fost la întâlnirea de 4 ore și jumătate din Băneasa, dar mai mult am ascultat, pentru că se foloseau termeni juridici”). Amândoi dau crima pe complici, pe Tăriceanu Călin și mai ales pe Dragnea Liviu.

Loading...

3. În fapt, Tudorel Toader a fost gâdele lui Dragnea, călăul zelos. Împreună cu prietenul „Val” Dorneanu, de la CCR, au executat un om, călcându-i în picioare dreptul la apărare – o spune CEDO – și i-au prins mâna la spatele președintelui României, obligându-l să semneze decretul. Cât despre Viorica Dăncilă, aceasta a rămas până spre sfârșit desfăcătorul de bere al lui Dragnea. Rezistența lor eroică pe care o scot acum în față nu e altceva decât o încercare de salvare a pielii în momentul în care le-a devenit clar că Dragnea se va duce la pușcărie.

4. Totul confirmă imaginea de grupare mafiotă care a luat captivă o țară. Fără Dragnea, ajuns inevitabil la Rahova, această grupare, îmbrăcată în haine de oaie, vrea acum să revină la guvernare, dându-se amică a pensionarilor și a oamenilor liberi care nu poartă botniță și bazându-se pe memoria scurtă a românilor.

1. Mărturisile târzii ale lui Tudorel Toader și ale Vioricăi Dăncilă ne arată ceea ce milioane de oameni din această…

Publicată de Florin Negruţiu pe Marţi, 2 iunie 2020

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...