Filmul în care Dăncilă nu înțelege nimic din ce-i spune Netanyahu în engleză. PSD înearcă să-l blocheze

3
4003

Victor Ponta (fost pesedist) consideră că Viorica Dăncilă a făcut România şi Uniunea Europeană de râs la întâlnire cu premierului Israelului, pentru că nu ştie engleză. Fostul premier lansează o propunere fără precedent: actualului premier să-i fie interzise vizitele externe.

„In mod normal ar fi de ras – din pacate este de plans! Romania este facuta de ras in fata tuturor – si pe urma ne batem cu caramida in piept!

Romania exercita pentru prima data in istorie Presedintia Consiliului Uniunii Europene – asa zisul Premier Doamna Viorica Dancila merge in vizita secreta in Israel ( unde a trimis-o “Sefu” ) / nu intelege deloc ce spune Premierul Israelului in limba engleza si aproba penibil critica acestuia la adresa Uniunii Europene!

CSAT si Parlamentul ar trebui sa interzica toate deplasarile externe si contactele la nivel international ale Doamnei Viorica Dancila – este vorba in mod clar de afectarea intereselor strategice si de securitate ale Romaniei! O rusine fara margini – o aberatie fara egal!”, scrie Ponta pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a efectuat, vineri, o scurtă „vizită de lucru” în Israel, deplasare care nu a figurat pe agenda sa oficială. Dăncilă s-a întâlnit cu omologul său, Benjamin Netanyahu, care i-a cerut acesteia să fie un luptător împotriva „rezoluțiilor negative” din UE la adresa Israelului.

3 COMENTARII

  1. Prefer sa nu știe engleză și sa-și iubească țara decât sa fie bun vorbitor de limbi străine și,totodata un mare securist.Spun asta din postura unei foste mari admiratoare a celui ce cuvânta in articol.As alege-o pe doamna Dancila cu zece mâini.Caracterul unui om este mult mai important decat sa știi o limba straina pe care sa o folosești împotriva propriului popor.

  2. Pentru a fi un om inteligent nu-i musai sa stii toate limbile pamantului, ci sa faci ceva util, sa ai bun simt si responsabilitate! Normal ar trebui sa aiba un translator! Prost inseamna sa insisti pe o asemenea postare, sa stai pe margini si sa arunci cu pietre in cei ce se straduiesc sa faca cu adevarat, ceva util!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.