Fiica lui Cristian Boureanu a mers la școală cu capul bandajat.

0
217
Loading...

Momente de cumpănă pentru familia Boureanu, care încearcă să treacă peste episodul nefericit din weekend. Ioana Boureanu și-a reluat activitățile de zi cu zi, după ce sâmbătă a fost bătută în club.

Ioana Boureanu nu vrea să se lase afectată de incidentul de sâmbătă seară, când <a fost lovită cu bestialitate într-un club de fițe din București<. Fiica lui Cristian Boureanu a mers la școală, ca într-o zi normală, însă cu pansament în jurul capului, pentru a-i proteja cusăturile. În weekend, tânăra a fost lovită în cap cu un pahar de sticlă și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ioana este în regulă, a mers la școală și poartă bandaj și căciulă. Se simte bine și nu a avut probleme, cum ar fi stări de amețeală sau altceva”, a dezvăluit Cristian Boureanu pentru Perfecte.ro.

Fostul politician este hotărât să depună plângere pe numele celor trei agresoare ale fiicei sale, care ar fi atacat-o fără niciun motiv. Boureanu este supărat și pe reprezentanții localului, fiindcă aceștia nu ar fi făcut nimic pentru a-i proteja pe tinerii din club de astfel de acte de violență.

„Marea supărare este că nu a fost vorba de un singur incident, însă bodyguarzii le-au asigurat și pe sărbătorită și pe invitații ei că le vor da afară din club pe agresoare. Însă, la 40 de minute după ce fiica mea a fost lovită la baie, fără să intre în vreo altercație, aceleași femei i-au spart un pahar în cap”, ne-a spus, luni, Cristian Boureanu, la întoarecerea de la Institutul Național de Medicină Legală (INML).

Loading...

Ioana Boureanu împlinește miercuri 18 ani

Fiica lui Cristian Boureanu va deveni majoră miercuri, 6 februarie. Ioana nu-și va sărbători ziua în club, având în vedere incidentul din acest weekend. Ioana se afla în clubul bucureștean la o petrecere organizată de o prietenă de-ale sale care își serba majoratul.

O vom serba pe Ioana sâmbătă, în familie, nu vom face din acest eveniment nimic public”, a dezvăluit Cristian Boureanu, pentru Perfecte.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...