Feriți-vă de sloganuri ieftine, nu tot ce sclipește este o bijuterie! 

0
106

Feriți-vă de sloganuri ieftine, nu tot ce sclipește este o bijuterie! 
_________________________
Toată lumea a văzut întâmplător reclame care promiteau câștiguri foarte mari în timp ce navigau pe internet?

De multe ori acestea se concentrează pe unele sloganuri. Vorbesc despre munca de acasă și un secret pentru a câștiga mii de euro/dolari pe lună fără efort, foarte comod din fotoliul de acasă.

Nevoia de a pune niște bani în buzunar poate atrage mulți oameni disperați către aceste reclame. Ai grijă totuși. Dacă este prea frumos pentru a fi adevărat, deseori este.
Iată cum să identificăm înșelătoria care promite să se îmbogățească, dar ne golește portofelul.

Schema de marketing piramidal.
Multe dintre aceste reclame promovează forme de marketing piramidale. Aceasta este o variantă a marketingului fraudulos pe mai multe niveluri. Dar ce este marketingul pe mai multe niveluri?

Cunoscut și ca MLM, acest sistem implică angajarea de vânzători independenți de produse. Acestea se pot vinde apoi direct de acasă datorită cunoștințelor lor, promovând produsele online sau organizând evenimente. Dar vânzătorii nu câștigă doar bani pe produsele pe care le vând.

Treaba lor este de a găsi noi vânzători. În acest fel vor câștiga și un procent din venitul noilor vânzători pe care îi găsesc.

De ce vânzările online piramidale sunt o înșelătorie?
Înșelătoria care promite să se îmbogățească, dar ne golește portofelul, este foarte subtilă și greu de recunoscut. Vânzătorii promit, de fapt, câștiguri foarte mari și o slujbă foarte simplă.

Cu toate acestea, adevărul este foarte diferit. Companiile care aplică marketing piramidal, numit și schemă piramidală, necesită plăți foarte mari de la noi vânzători. Pentru a începe, vânzătorii trebuie adesea să cumpere o mulțime de produse sau să plătească pentru a se alătura companiei. Și acești bani sunt împărțiți între vânzătorii de niveluri superioare. Produsele sunt de fapt vândute cu mare dificultate.

Marketingul piramidal se bazează, prin urmare, pe căutarea de tot mai mulți vânzători. De asemenea, ei împrumută mii de euro, bani care nu vor reveni doar prin vânzarea produselor.

Pentru aceasta, noii vânzători sunt obligați, la rândul lor, să găsească alți vânzători. Acest lucru creează un ciclu nesustenabil în care cei de la etajele inferioare ale piramidei pierd mulți bani în beneficiul celor puțini din partea de sus.
Au mulți vânzători sub ei și, prin urmare, primesc mulți bani din procentele lor.

Sursă Știre 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...