Fată de 13 ani, lovită, ameninţată şi înjurată. „Vrei să te bag în portbagaj, să nu te mai găsească ai tăi?”

0
3911
Loading...

Imaginile au ajuns şi în atenţia poliţiştilor care au deschis un dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, potrivit ziarului Adevărul.

Bărbatul care apare în imagini ameninţând fata de 13 ani este Florin Cîmpeanu, din oraşul Medgidia. Se pare că tânăra ar fi venit cu mai mulţi băieţi să-l bată pe nepotul bărbatului. Poliţia s-a sesizat în urma apariţiei acestor imagini.

„Vrei să te bag în portbagaj, să nu te mai găsască nici mă-ta, nici tac-tu? Vrei să îţi arăt eu cum se bate? Dacă te mai prind în cartierul acesta te tai”, îi spune bărbatul de 36 de ani.Imaginile în care Florin Cîmpeanu o loveşte, ameninţă şi înjură pe fata de 13 ani au ajuns şi la poliţie.

„La data de 19 august a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei municipiul Medgidia au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că o persoană ar fi fost agresată, în apropierea unui restaurant din Medgidia.

Loading...

La faţa locului, poliţiştii constănţeni au identificat o tânără, de 13 ani, care a declarat faptul că ar fi avut un conflict cu ruda unui fost prieten, fiind vorba despre un bărbat, de 36 de ani, din Medgidia.Ulterior, poliţiştii au însoţit minora la adresa de domiciliu, aducând la cunoştinţa mamei aspectele sesizate, dar şi dreptul de a depune plângere la sediul poliţiei.

La data de 20 august a.c., mama minorei în cauză a depus o plângere la Poliţia municipiului Medgidia, iar la acest moment poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, transmite IPJ Constanţa.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...