Fata care a sunat la 112, în judeţul Olt, anunţând că este răpită a fost găsită. Povestea „răpirii“ este halucinantă

0
947

IPJ Olt a anunţat că a fost identificată fata care luni, 14 octombrie 2019, în jurul orei 14,20, a apelat 112 solicitând ajutor. Povestea nu este însă ceea ce părea, cei doi, fata sechestrată şi răpitorul, fiind cercetaţi de procurori, potrivit informațiilor furnizate de Adevărul.ro

IPJ Olt a anunţat luni-seara, 14 octombrie 2019, că fata care a sunat la 112 a fost identificată, la fel şi cel care ar luat-o cu forţa. Cei doi sunt din judeţul Ilfov, iar cazul este cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Balş.

Loading...

„Urmare a apelului primit de IPJ Olt, precizăm că atât persoana care a apelat cât şi însoţitorul ei au fost identificaţi şi audiaţi de poliţişti. În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate urmând ca procurorul din cadrul Parchetului pe lângă Judecătoria Balş să dispună măsuri în cadrul dosarului pena. La activitatea de cautare au fost implicate forţe sporite şi politisti din mai multe judete, persoanele fiind găsite pe raza judeţului Ilfov“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Fata a reuşit, în cursul zilei, să sune la 112 şi să anunţe că se află într-o maşină şi că nu poate să coboare. Operatoarea de la 112 a auzit doar „lasă-mă, nebunule, să cobor!“. poliţiştii din mai multe judeţe au organizat filter, în cele din urmă telefonul fetei fiind localizat pe raza judeţului Ilfov.

Povestea este, însă, halucinantă. Fata în vârstă de 34 ani a plecat de bunăvoie cu bărbatul de 32 ani, acesta fiind şofer la firma tinerei. În zona Saru, pe drumul European E 574, în judeţul Olt, fata ar fi apelat „din greşeală“ 112, însă nu a lămurit nicidecum lucrurile. După ore de căutări efectuate de poliţiştii din mai multe judeţe cei doi au fost reperaţi în drum spre Bucureşti, fiind audiaţi de poliţişti şi procurori.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...