Eșec umilitor, Oprea a obținut sub 1.000 de voturi. El se lăuda ca are un milion de susținători

0
536

Gabriel Oprea, candidat independent pentru Camera Deputatilor in Bucuresti a obtinut doar 800 de voturi. In trecut, el se lauda ca partidul pe care l-a infiintat, UNPR, are un milion de membri, scrie Aktual24.ro.

Generalul Gabriel Oprea a obtinut mai putin de 1.000 de voturi. In noiembrie, el sustinea ca si-a depus candidatura „la cererea militarilor si politistilor din toata tara si mai ales din Bucuresti”. „Sunt convins ca voi primi increderea multor patrioti romani si special a militarilor si familiilor lor”, mai spunea Oprea.

„Sunt un om care m-am batut pentru securitatea nationala a Romaniei in sensul bun al cuvantului. Astazi parca traim intr-o alta lume, avem un dusman comun, este aceasta pandemie cred ca trebuie toti sa fin solidari si vedeti si dumneavoastra ca in intreaga lume care lupta impotriva acestei pandemii in primele randuri sunt alaturi de medici, de personalul medical sunt militarii si politistii oameni care jura sa-si apere tara chiar cu pretul vietii”, a mai explicat Oprea.

Oprea avea nevoie de 16.000 de voturi pentru a intra in Parlament.

In mai 2018, Gabriel Oprea a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru ucidere din culpa, in dosarul deschis dupa moartea politistului Bogdan Gigina, care facea parte din dispozitivul de insotire a ministrului.

De asemenea, Gabriel Oprea a creat și controlează asociaţia profesională Uniunea Militarilor şi Poliţiştilor „Mihai Viteazul”, o organizație despre care susține că ar avea peste 500 de mii de membri, polițiști, jandarmi, pompieri și militari activi și în rezervă. Unul dintre apropiații lui Oprea este vicepreședintele uniunii profesionale, col (r) Ionel Babuș, care este și președinte al Federației Sindicatelor Democratice ale Polițiștilor din România.

Actualul sediu al UNPR, situat în București, pe strada Gheorghe Brătianu nr.7, a fost cumpărat cu 110 de mii de euro în anul 2011. Banii au fost obținuți din cotizațiile membrilor de partid, donații și subvenții acordate de stat. Valoarea de piață a imobilului este de peste 500 de mii de euro, conform situației financiare a partidului din 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...