Ecaterina Andronescu: Pe „vremea mea“ fetiţele erau educate de către părinţi să nu se urce cu străinii în maşină.

0
2261
Loading...

Deputatul PNL Adriana Săftoiu s-a contrazis cu Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, joi seară, la o emisiune de la Antena 3, legat de cazul Alexandrei, victima criminalului de la Caracal care a luat-o în maşina sa, la ocazie.

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a afirmat, pe parcursul emisiunii de la Antena 3, că Alexandra nu ar fi trebuit să se urce într-o maşină de ocazie, susţinând că pe „vremea ei“ fetiţele erau educate de către părinţi să se nu urce cu străinii în maşină şi că atunci când purtau cheia la gât, copiii erau învăţaţi în cadrul familiei şi şcolii să fie mult mai responsabili.

Declaraţii controversate ale ministrului Educaţiei au stârnit o reacţie fermă din partea deputatei PNL Adirana Săftoiu, invitată, de asemenea, în emisiune.

„Eu nu ştiu la ce vreme din perioada comunistă s-a referit doamna Andronescu, însă pe vremea mea, adică prin anii ’87- ’89, eu obişnuiam să merg la Piteşti cu autostopul. Să nu idealizăm perioada comunistă. Nu e cazul”, a declarat Adriana Săftoiu, pentru Adevărul.

Loading...

„Dacă nu ar fi existat doar două curse, la ora 7.00, respectiv, la ora 15.00, Alexandra nu ar fi fost nevoită să ia o ocazie ca să ajungă la timp în oraş. Alexandran u a greşit că a luat o ocazie. E vina noastră că, la sate, nu asigurăm, la intervale mai dese, mijloace de transport.

Doamna Andronescu însă susţinea sus şi tare ideea ei”, a subliniat Adriana Săftoiu. Cât despre agresorul Alexandrei, Adriana Săftoiu susţine că „acel monstru nu e singur şi cineva încearcă să ne convingă că e singur”,

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...