Dragnea plănuiește o nouă lovitură pentru diaspora!

4
2172

Dragnea pregătește blocarea votului pentru Diaspora la prezidențialele din 2019! Surse din PSD spun că există două drafturi de proiecte de lege, ambele elaborate de colectivul din sediul PSD din Băneasa, acolo unde se află centrul de comandă coordonat de Vâlcov. Cele două proiecte au ajuns în aceste zile la Florin Iordache și ar putea face parte din pachetul care să fie adoptat în perioada în care ar fi suspendat președintele Iohannis. Dacă se va opta, în cele din urmă, pentru suspendare.

Conform surselor noastre se vor impune niște condiții draconice pentru cei aflați în Diaspora pentru a-și putea exercita votul. Iar votul prin corespondență va fi eliminat. Mai mult, în ambele proiecte de lege vor fi prevăzute pedepse uriașe pentru cei care încearcă să influențeze votul celor din țară!!! O enormitate care încalcă orice normă democratică!

Însă cea mai odioasă propunere care se regăsește într-unul din proiecte este aceea ca în ziua votului să fie dezactivat în România accesul la rețelele sociale! Pentru a nu se manipula votul!!!

Oameni buni, în România se pregătește instaurarea dictaturii!!!

Sursa: comisarul.ro

4 COMENTARII

  1. DIASPORA ESTE O HIMERA! CEI PLECATI DIN ROMANIA,DIN CAUZA DISTRUGERII SOCIAL ECONOMICE A ROMANIEI DE CATRE VESTUL OCCIDENTAL,GRESESC ATUNCI CIND PRIN VOTUL LOR ,DORESC ROMANIEI O SI MAI GREA SITUATIE.NORMAL CA CEI DIN DIASPORA,NU TRAIESC IN ROMANIA SI NU CUNOSC NIVELUL DE TRAI,HUZURESC SI AU DEVENIT SCLAVII CELOR CARE FOLOSESC ACESTE ELEMENTE,PENTRU A REALIZA INTERESUL PE CARE IL AU IN ROMANIA.

    • Ioan ..si mai cum ? Prostac sau postac? nu incerc sa inteleg motivul acestei relatari interesante din partea unuia care nu are idee ce inseamna DIASPORA..,huzurim de bine si suntem folositi de elemente ..sclavii cui ? a avea un loc de munca si a a fii platit, pentru dumneata inseamna sclav, sau poate reprezentarea mitinglui de succes al PSD-ului te-a ravasit asa de mult si ai ramas cu ideea de sclavagism intiparita in cea ce s-ar presupune ca ar fii,propria constiinta?

  2. Mințiți de îngheață apele.Sub umbrela”surse”,scrieți tot felul de gogomanii,care știți foarte bine ca nu sunt adevărate,doar pentru a învenina oamenii(pe cei slabi de înger,firește).Sau chiar le lnventati special.Nu am nici un fel de dubiu.La fel cum,la alegerile din 2016,se văicăreau ca nu au putut vota prin corespondenta pentru ca metodologia era prea stufoasa.Mai mult de 3 minute nu dura,cu tot cu lipitul plicurilor.Era clar și atunci,cum este și acum o manipulare abjecta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.