Dovada care răstoarnă spusele Guvernului PSD-ALDE! Ce urmează să se întâmple cu Pilonul II

Dovada care răstoarnă spusele Guvernului PSD-ALDE! Chiar dacă membrii Executivului au precizat că nu se va umbla la Pilonul II de pensii, senatorul PNL, Florin Cîțu, a prezentat un document din care reiese altceva.

Cîțu acuză Guvernul că minte și că, potrivit planurilor Executivului, contribuția la Pilonul II de pensii ar urma să devină „facultativă”

„Guvernul, PSD, ministrul finantelor publice MINT!

In perioada 10-11 Aprilie au fost discutii cu reprezentantii CE despre faptul ca Romania ignora cresterea alarmanta a deficitului structural.

In contextul acestor discutii, guvernul Romaniei a informat CE de planurile sale de suspendare a contributiei pentru pilonul II de pensii si ca va face aceasta contributie “facultativa”. (O sa revin la discutia despre deficit in zilele urmatoare)Dupa cum vedeti in text, exista mai multe riscuri inclusiv pierderea beneficiilor de pe urma aplicarii clauzei pentru reforme sistemice care permite devieri de la tinta de deficit.

Daca pana si CE stie de ce face PSD acest circ? Ce ascunde? PSD are nevoie de timp ca sa vina cu strategia de comunicare. Deja au planurile de suspendare a contributiei pentru pilonul II iar acum se gandesc cum sa ni le bage pe gat si sa facem cat mai putin scandal.Nu trebuie lasati! PSD-istii mint doar pentru a mai castiga timp.

#romaniitrebuiesastie”, dezvăluie Cîțu.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.