Distribuie, să vadă și românii cum se face un protest. Evident, la noi nu organizatorii sunt de vină ci lipsa de interes a populației!

0
384

Astăzi, premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a anunţat că după 8 iunie campionatul Spaniei va putea începe. O veste aşteptată şi apaludată de toţi spaniolii şi nu numai.

Însă acelaşi înalt demnitar a fost principala ţintă a acestui protest uriaş. Organizatorii le-au cerut oamenilor să protesteze la Madrid în maşină şi cu mască, lucru care s-a și întâmplat.

Loading...

Când a văzut câţi oameni au ieşit pe stradă în Madrid, respectând toate măsurile de precauţie impuse de Guvern din cauza pandemiei cu COVID-19, Pepe Reina, 37 de ani, portarul lui Aston Villa, a salutat protestul împotriva guvernului din Spania.

Organizatorii i-au sfătuit pe oameni să vină doar cu maşina şi fiecare dintre ei să aibă mască, astfel încă poliţia să nu poată reacţiona.

Executivul de la Madrid este acuzat că deşi ar fi avut încă din decembrie toate datele necesare despre pandemia care avea să lovească şi Spania cu furie nu a luat măsurile care se impuneau.

Până astăzi, în Spania au murit 28.628 de oameni, iar 281.904 s-au îmbolnăvit. Pepe Reina, a însoţit textul postării pe Twitter cu mai multe emoticoane care aplaudau.

În România însă, toate nemulțumirile se rezumă la un comentariu pe Facebook, dar pe teren nu merge aproape nimeni. Nemulțumiți sunt foarte mulți, firește. În majoritatea cazurilor este vorba despre faptul că nu suportă persoana care organizează acel protest sau simpla lene. Așa am ajuns să fim călcați in picioare de niște inepți, indiferent cine a fost la conducere.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...