Discotecarul circar și-a făcut iar numărul! Eugen Teodorovici, în Parlament: „Îmi plac c**vele, dar nu blonde”. Ministrul a negat ulterior că a rostit cuvintele

0
1230

După ce a jignit o jurnalistă în Parlament, Eugen Teodorovici a recidivat. De data aceasta la audierea miniștrilor propuși. El a folosit un cuvânt obscen. Nu e clar însă la cine s-a referit ministrul demis al Finanțelor. Ulterior, Teodorovici a negat că a rostit aceste cuvinte, deși jurnaliștii i-au spus că există înregistrarea,potrivit Digi24.ro

Eugen Teodorovici a negat, ulterior, într-o scurtă declarație că a rostit cuvântul „cu*ve”.

Loading...

„Vă spun și dumneavoastră că n-am spus acest lucru”, a răspuns ministrul, întrebat de jurnaliști ce a vrut să spună.
„Verificați informația, nu știu de ce tot insistați… vă place…”, a adăugat Teodorovici.

La insistențele jurnaliștilor că există înregistrarea, el a spus: „Dumneavoastră îmi spuneți că ce am spus eu acolo este ceea ce spune domnișoara… recunosc, dar nu e adevărat. Mai verificați încă o dată”.

Eugen Teodorovici reacționează la fel ca în cazul în care a jignit o jurnalistă, după votul la moțiunea de cenzură, când i-a spus – printre altele – „Sunteți liberă diseară? Îmi faceți curte că nu vă văd ochișorii”. Ministrul nu a recunoscut atunci că a jignit-o – „Care jigniri? O să discut cu dânsa” – pentru ca mai apoi să-i prezinte scuze.

„V-am mai spus eu, cu mine s-a închis. (…) Îmi plac c**vele, dar nu blonde”, a declarat Eugen Teodorovici.

De altfel, audierea lui Florin Cîțu în comisiile pentru buget ale Camerei Deputaților și Senatului a fost de mai multe ori întreruptă de actualul ministru interimar al Finanțelor, Eugen Teodorovici, care i-a reproșat lui Cîțu că citește de pe foaie și a vociferat inclusiv în momentul în care colegii săi încearcau să pună întrebări ministrului desemnat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...