Directorul care a gonit elevii cu extinctorul e mândru de gest: M-au sunat părinţi care să mă felicite

0
743

Directorul liceului din Timişoara, filmat în timp ce gonea cu extinctorul elevii care fumau, a explicat la Digi24 ce s-a întâmplat, de fapt şi a spus că a primit felicitări inclusiv de la părinţi pentru gestul său, întrucât problema fumatului este una majoră.

El a spus că marți a fost exercițiu de evacuare, în care reprezentanții ISU au explicat elevilor cum să se comporte inclusiv în zona de fumat.

Loading...

„Noi am rămas cu câteva cadre didactice pe terenul de fotbal și cu ajutorul unui extinctor am făcut o mică demonstrație. În acel moment au venit spre noi câțiva elevi de la ciclul primar și câțiva dascăli și ne-au spus că . Am luat din instinct extinctorul și am pulverizat acea substanță. Regret gestul, dar a fost ceva de instinct, pentru că avem probleme deosebite pe zona de fumat. Cred că 50 – 100 de elevi ne fumează în școală”, a spus directorul Ion Ionici.

El a adăugat că niciun elev nu a semnalat vreo problemă de sănătate după gestul său şi că la cabinetul medical nu s-a plâns nimeni că ar fi suferit.Directorul spune că a fost felicitat pentru gest de elevi, profesori și mai mulți părinți care l-au sunat, „pentru că sunt sătui de modul în care anumiți elevi se comportă la noi în școală, pe fumat”.

Incidentul s-a petrecut la Liceul Jean Louis Calderon din Timișoara.

Sursa stire : Digi 24

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...