Deputata PSD, innebunita dupa incarcerarea lui Dragnea, lanseaza un val de jigniri la adresa romanilor

2
4663

Deputatul PSD de Bacau Elena Haratau a dat publicitatii, recent, un comunicat de presa in care abunda jigniri la adresa romanilor care s-au bucurat de condamnarea lui Liviu Dragnea. „Schimbarea domnitorilor, bucuria nebunilor”, isi intituleaza comunicatul deputatul PSD.

Haratau se refera la majoritatea romanilor cu termeni depreciativi precum „mase” si „multime bucuroasa de caderea ‘regelui’”. „Sper totusi ca, dupa ce va trece aceasta euforie macabra, romanii isi vor reveni cu picioarele pe pamant”, mai arata deputatul PSD.

„’Schimbarea domnitorilor, bucuria nebunilor’ spune un vechi proverb romanesc, pierdut in negura veacurilor. Nu mi-a fost dat niciodata pana acum sa vad atata bucurie pentru raul unui om, asa cum s-a petrecut in aceste zile! S-au proferat cuvinte si expresii cu mult sub demnitatea umana, la adresa unui om oricum cazut!

Aceasta euforie nationala arata groaznic! Sa te bucuri de moartea unui om, de condamnarea cuiva, de raul facut altui seman al nostru, acestea demonstreaza uratenia sufleteasca si spirituala a acelor oameni, lipsa lor de bun simt si de frica de Dumnezeu! Am auzit vorbe extremiste si indemnuri la violenta, conform principiului ‘sa ne facem singuri dreptate’, ca si cum justitia nu ar fi dat verdictul asteptat de mase!

Campania instigatoare de demonizare si stigmatizare a lui Liviu Dragnea, mai mult ca om decat in calitatea sa politica, orchestrata in primul rand de ‘curatul’ presedinte Iohannis, si-a atins pana la urma scopul! Si a declansat fiesta nationala! O veselire fara noima, o betie oarba a multor oameni carora Liviu Dragnea nu le-a facut nici un rau, ci poate le-a facut bine, prin masurile luate de PSD privind cresterea salariilor, a pensiilor si a alocatiilor copiilor! Dar ce mai este firesc, normal, uman, in societatea romaneasca?…

Am auzit, de duminica incoace, propozitii bucuros-grobiene, de tipul ‘Ne-am luat tara inapoi’! Si multe alte grosolanii si bazaconii, venite nu doar din partea multimii bucuroase de caderea ‘regelui’, ci si a liderilor politici. S-au spus ineptii si aberatii cat pentru zece ani de acum inainte! Faptul ca o anumita formatiune politica de care nu a auzit nimeni practic in tara a inregistrat un scor astronomic nu mai trebuie sa mire pe nimeni! Faptul ca tot ceea ce a realizat Guvernul si majoritatea parlamentara PSD pentru romani in ultimii doi ani si jumatate nu a contat, este o alta ciudatenie a Romaniei moderne…

In schimb, doar condamnarea lui Liviu Dragnea a fost importanta pentru actorii imbatati cu sampania raului din aceste zile! Spiritul justitiar al celor care au sarbatorit s-a transformat, din pacate, intr-unul malefic, cu o sete de razbunare medievala, total daunator societatii romanesti! Sper totusi ca, dupa ce va trece aceasta euforie macabra, romanii isi vor reveni cu picioarele pe pamant si vor fi capabili sa analizeze obiectiv si echidistant tot ceea ce se va intampla in viitor!”, este comunicatul de presa dat publicitatii de Elena Haratau.

Elena Haratau, 55 de ani, a fost directoare a Scolii Generale nr.8 din Bacau. Ea a intrat in Parlament in locul lui Gabriel Vlase, numit sef al SIE.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...