Deputat PNL: „În 26 ne luptăm cu tuta, cu analfabeta”. Dragnea: „Îmi cer scuze tuturor domnişoarelor şi femeilor”

0
1234

Viorica Dăncilă contratacă. După ce a fost numită „tută şi analfabetă”, de către liberali, premierul a ţinut să răspundă atacurilor.

Florin Roman, deputat PNL: „În 26 ne luptăm cu tuta, cu analfabeta. Cine este? Vasilica, nici nu ştii cât de mică începi să fii! În 26 nu trebuie să uitam de Sindile, de Cucoş, de Paraschiv şi de tuta de Carmen”.

Ludovic Orban: „Aduceţi-vă aminte ce a făcut… Nici nu îi stiu bine numele. Cum o cheamă pe europarlamentara care a vrut să fure voturile? Grapini! A vrut să fure la vot în văzul întregii Europe”.

Viorica Dăncilă: „„Am văzut astăzi un așa zis lider de partid care și-a permis să jignească femeile din PSD, iar acest lucru este de neacceptat. Un om care jignește femeile este un om slab. Să nu uite că a jignit astăzi multe femei, mame, soții, fiice și cred că acest lucru nu-i face onoare. Eu îi recomand să le trateze cu respect pe femeile din PSD și pe toate femeile din România, pentru că sunt mai puternice decât el și mult mai determinate.

Într-o luptă cu organizatia social-democrată a femeilor şi cu femeile din România, noi vom câştiga, iar el va pierde”.

Înțeleg ca primul hot al țării, condamnatul penal Liviu Dragnea, m-a amenințat din nou, azi la Iași. Nu e prima și…

Publicată de Florin Roman pe Sâmbătă, 20 aprilie 2019

Liviu Dragnea: „Şi-a permis să jignească femeile a nu ştiu câta oară. Eu îmi cer scuze în numele lui tuturor domnişoarelor şi femeilor din România şi din PSD”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.