Denise Rifai: 10 noiembrie, un fel de 10 august!

0
627

Jurnalista Denise Rifai a scris un mesaj zguduitor pe pagina personală de Facebook, mesaj care nu mai are nevoie de niciun comentariu sau interpretare!

„Nu stiu ce faceti, dar trebuie mers la vot si votat!Veorika nu poate sa ajunga in turul 2. Sa se reformeze psd, sa faca ce vor. Dar Veorika e cea mai mare anomalie din politica romaneasca a ultimilor 30 de ani si trebuie sa Dispara!!! Si ea si cocul ei si brosele ei si tot ce tine de oamenii astia nepregatiti dar supusi pe care dragnea a incercat sa i monteze peste tot ca sa l serveasca!

Loading...

Mai sunt doar cateva zile inainte de primul tur si mizeria asta de criza guvernamentala nu ne a lasat sa facem dezbateri solide! Cum oamenii au iesit la vot pe 26 mai, asa trebuie sa iasa si acum! Inteleg ca dancila convine Tuturor. Dar Romania Nu mai poate asa !!!!! Iar dupa circul pe care l au facut azi acesti ghiolbani ascunsi sub denumirea “psd” la comisii, e clar ca baietii astia trebuie sa isi mai ia UN MARE SUT. Inca unul. Ca ala din 26 mai a fost o aTingere suava pentru ei!!!! Oamenii astia trebuie sa inteleaga ca Romania Nu mai are nevoie de astfel de “shtabi” de Dambovita. Nu baieti, NU VI SE CUVINE NIMIC !

Si eu astept psd ul reformat si o stanga civilizata in romania, dar baietii astia inca nu si au furat o destul. Nu, nu. Sau chiar daca s au speriat putin atunci pe 26 mai, apoi au uitat repede !!!! Si am auzit ca tot se plange coana Veorika, ca Ea e unica purtatoare de pantaloni in tara asta politica. Eu zic ca Trebuie incurajata Veorika noastra. Sa si puna pantaloni mai repede ca la cata viteza trebuie sa si ia, ne ajuta pe toti!

Veoriko, iti comand eu cateva perechi de 👖👖👖👖👖👖, ce iti doresti si de la ce firma iti place matale: gucci, dior, kenzo, hugo boss, ce vrea matale, aia comandam! Dar zic sa fii pregatita de situatie!!! Sa prinzi viteza cat mai repede! 😜

#10NOIEMBRIE – un fel de 10 august sau… un fel de Continuarea Motiunii din 10 octombrie 😃😃 #HAILAVOT”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...