De ce vrea Mircea Diaconu să fie președinte deși nu-l recomandă absolut nimic

0
1021
Loading...

Fostul europarlamentar, Mircea Diaconu, care și-a anunțat duminică intenția de a candida la alegerile prezidențiale a declarat pentru Digi24 că a luat decizia de a candida în urmă cu doar două zile, deși „impulsul este unul vechi”, nemulțumit de faptul că în țară „crește o mizerie și nimeni nu o ridică.”

„Am ajuns la un fel de… Zilele astea… Toaă viața am fost așa. Am mers într-un fel și într-o bună zi am avut un fel de revelație, un fel de…domne’, nu se mai poate, am schimbat tot în clipa aceea, așa a fost viața mea. Acum a fost la fel. E ca și cum ai camera pe care o iubim, în casa noastră, care este țara noastră, crește așa o mizerie în centru și nimeni nu o ridică, nimeni nu reacționează. Acolo e ceva urât, urât mirositor. Ăsta a fost motivul și de ultimă oră, de ieri, dacă vreți. Cred că de două trei zile m-am enervat un pic pentru că toată lumea și-a pus deja chipul preferat în cutiile și căsuțele acelea și nu e bine. Eu nu zic că aceia nu sunt niște oameni redutabili, onorabili, zic altceva, nu sunt potriviți,” a declarat Mircea Diaconu.

„Președintele nu-și acoperă fișa postului și vine mereu peste altceva sau în alte zone care nu-i sunt în competență, încalecă guvernil, distruge prim-miniștrii, schimbă prim-miniștrii, intră în jocul politic efectiv până peste gât, când un președinte spune că vreau guvernul meu, te cutremuri. Asta este părerea mea,” a mai declarat Mircea Diaconu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...