Daniel Ghiţă, scârbit de ce a ajuns Crăciunul în România: „Am copiat toate mizeriile!

0
376

Într-o postare dură pe Facebook, luptătorul Daniel Ghiţă s-a arătat extrem de deranjat că această sărbătoarea a devenit un etalon pentru superficialitate şi materialism în România.

Un lucru e cert: Daniel Ghiţă nu va câştiga niciodată un concurs de popularitate în România! Iar asta pentru că, de multe ori, postările sale în social media sunt extrem de dure, iar o regulă simplă ne spune că oamenii nu vor să audă ce e adevărat, ci ce e plăcut şi trendy. Că adevarul este relativ, asta este cu totul altă poveste.

Loading...

Ultima postare a lui Daniel Ghiţă pe Facebook, despre modul în care e sărbătorit Crăciunul în România, a devenit viral, aproape instant. Şi, lăsând deoparte limbajul dur, te pune pe gânduri şi, din păcate, conţine şi nişte adevăruri dureroase.

Ce a scris Daniel Ghiţă pe Facebook?

Dragilor, mă iertaţi că vă rog să încetaţi cu pozele cu crăciuniţe şi pulover cu Moş Crăciun! Românii au IE şi straie strămoşeşti. De ce nu va îmbrăcaţi în ele. Toată lumea mă sună: Cum? Nu ai pulover cu Moş Crăciun? Nu am! Mare dezamgire! Cum, nu se poate, Daniel. Săracul copil, nu te vede familia cu pulover roşu, corniţe de cerb la maşina?

Cum? Nu ai fost la Târgu de Crăciun! Nu, domnule nu am fost! Trebuia? Târgu ăsta nu este tipic românesc. Eu nu îmi aduc aminte ca noi aveam aşa ceva în copilărie? Târg de Crăciun e tipic nemţesc.Peste tot muzica ”Merry X-mas” că îţi vine să vomiţi. Colinda tipic românească nu mai merge în România? Fac reclamaţie peste tot şi întreb: colindă nu aveti ? Nu avem! Nu e la modă…

Anul trecut am mers la ţară. Am pus poza şi un film cu o căruţă. Mă suna toată lumea: Cum? Nu eşti în Bali? Maldive? Hai, te invităm în Austria, la Kitzbuhel. Te faci de râs că postezi în căruţă la ţară! Toţi aţi crescut in Bali? Nu este Crăciunul să mergi la ţară la bunici? Nu, nu mai e la modă!

Refuz să fiu în pas cu moda, să am pulover cu Moş Crăciun, Târguri de Crăciun, să aud Mariah Carey peste tot şi goana asta după cadouri.Orbil, noi cu o tradiţie bogată să copiem toate mizeriile! Sper, să nu mai văd poze cu cadouri sub brad! Materialismul domină, multă ipocrizie şi dăm dovada că nu ştim să ne respectăm strămoşii! Ne pierdem identitatea, pentru că am devenit turme de oi…

Sărbători binecuvântate! O colindă, un cârnat şi mai vizitaţi şi părinţii, bunicii la ţara. Lăsaţi superficialitatea şi materialismul!

Kickboxer-ul român Daniel Ghiță a scris tot pe Facebook un mesaj lung în care explica motivele pentru care nu va vota cu președintele Klaus Iohannis la alegerile care au fost în 24 noiembrie. Acesta susținea că nu îi plăcea Dăncilă, dar ultima săptămână de campanie l-a convins să o voteze pe candidata PSD.

Deci vă dați seama cum ajungi să gândești când treci dintr-o comoție cerebrală în alta…

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...