Dancila, intrebata de Malin Bot: „O analfabeta vrea sa fie presedinte?”. Protest furios la Timisoara

0
1970

Cateva zeci de protestatari au asteptat-o, vineri, pe Viorica Dancila in fata Prefecturii din Timisoara. Acestia au scandat „Mincinoasa, mincinoasa! si „Analfabeta”. Malin Bot a intrebat-o in fata pe Dancila: „O analfabeta vrea sa fie presedinte?”.

Dancila s-a strambat cand a auzit intrebarea lui Malin Bot însă nu a scos vreun cuvânt. Probabil, fără o foie în față, nu-i vin așa de ușor cuvintele. Este deja cunoscută în întreaga Românie și nu numai, pentru greșelile gramaticale pe care le face, chiar și atunci când citește un text pe care foarte probabil l-a repetat înainte.

Loading...

Analfabeta-sefă a PSD, la Timișoara. Cum reacționează la întrebarea: O analfabetă vrea să fie președinte?Mai multe…

Publicată de Malin Bot pe Vineri, 1 noiembrie 2019

În alte ordine de idei, dl Pristanda e sef la Jandarmeria Timiș. Personal a venit să o slugareasca pe Dăncilă, la Timișoara, asa cum doar jandarmeria o face, în ultimii 3 ani de zile.Protestatarii sunt imediat amendați sau îndepărtați, încercând să se creeze o atmosfera cât mai prietenoasa, în timpul vizitelor Vasilicăi. Desigur,amenzile promite se pot contesta in instanță, marea majoritate fiind anulate apoi, însă procesul este unul lung și costisitor.

Iată momentul în care jurnalistul Malin Bot îl întreabă pe dl Pristanda ceea ce ar fi trebuit să-i întrebam pe absolut toți acei șefi din Jandarmerie care se comporta ca niște veritabile slugi PSD:

Pristanda e sef la Jandarmeria Timiș. Personal a venit să o slugareasca pe Dăncilă, la Timișoara

Publicată de Malin Bot pe Vineri, 1 noiembrie 2019

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...