Dancila, cascadorii rasului: „Iohannis sa voteze Viorica Dancila daca doreste binele acestei tari”

0
448

Candidatul PSD la Presedintie, Viorica Dancila, a declarat luni seara ca Iohannis ar trebui sa o voteze pe ea in cursa pentru Cotroceni daca „ar dori binele acestei tari”.

„Daca si domnul Iohannis ar dori binele acestei tari ar vota cu Viorica Dancila”, a declarat Dancila dupa ce si-a enumerat calitatile in fata lui Victor Ciutacu, la Romania TV. Intrebata de Ciutacu de ce ar trebui sa fie votata, Dancila a prezentat o lunga lista.

„In primul rand sa votati un presedinte femeie. Romania nu a avut niciodata un presedinte femeie. Eu as trata aceasta tara ca pe propria mea familie. Voi fi in mijlocul oamenilor, voi avea grija de cei in varsta ca si cum ar fi parintii mei, voi avea grija de tineri, voi fi un presedinte implicat si muncitor.

Un presedinte care are experienta de a fi fost premier si care a luat multe decizii bune pentru oameni. Eu nu am adoptat un act normativ pentru ca am vazut scris ceva pe o foaie ci m-am gandit care e impactul acelui act normativ, daca in spatele acelui act normativ sunt masuri bune pentru oameni.

De ce sa ma votati? Pentru ca nu ma voi duce niciodata sa dau socoteala in institutiile europene, ma voi duce sa lupt pentru romani, ma voi duce sa reprezint Romania cu demnitate”, a declarat Viorica Dancila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...